Life

Cele două zodii care reușesc mereu în viață. Mihai Voropchievici deslușește tainele horoscopului egiptean

Două zodii obțin cam tot ce își doresc în viață. Mihai Voropchievici prezintă horoscopul egiptean, unul cu totul inedit, pentru FANATIK.
24.05.2023 | 15:05
Cele doua zodii care reusesc mereu in viata Mihai Voropchievici desluseste tainele horoscopului egiptean
Două zodii au parte de tot ce vor în viață. Mihai Voropchievici: horoscopul egiptean. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Două zodii au parte de reușite în viață, pe tot parcursul traiectoriei lor. Mihai Voropchievici dezvăluie tainele zodiacului egiptean!

Cele două zodii care reușesc mereu. Mihai Voropchievici, totul despre horoscopul egiptean

Fiecare nativ, în horoscopul egiptean, e influențat de un mare zeu din Antichitate. Iată un horoscop cu totul inedit, realizat de maestrul runelor în exclusivitate pentru FANATIK!

ADVERTISEMENT

Prima zodie se numește zodia Nil. Fluviul Nil are o traiectorie similară cu cea a Căii Lactee. Cei care fac parte din această zodie sunt născute între 1 și 7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie și 18-26 noiembrie.

Sunt patru tipuri de nativi, așadar. Aceștia au un caracter pasional. Sunt optimiști, oameni care nu stau o clipă locului, dar sunt și foarte adaptabili. Se adaptează ușor la orice situație ivită. Cei din jur sunt atrași de ei din prima. Sunt amabili, dar și categorici atunci când au ceva de tranșat. Nu iartă trădarea, iar nedreptatea îi poate înfuria foarte tare. Sunt excelenți familiști.

ADVERTISEMENT

Pe care zodie din horoscopul egiptean te poți baza oricând?

A doua zodie este zodia Ra, Zeul Soare. Zeul Soarelui este și Împăratul Zeilor. Amon Ra e protectorul faraonilor, dar și apărătorul oamenilor. Îi proteja și pe locuitorii din Egipt. 8-21 ianuarie, 1-11 februarie sunt perioadele celor născuți în zodia Ra.

Sunt oameni optimiști, înțelepți, integri și carismatici. Aspiră la glorie. Devin lideri și sunt buni oratori. Popularitatea îi face, de multe ori, să aibă prea mult timp pentru ei. Nu sunt neapărat narcisiști. Le e foarte greu, în schimb, în relațiile de cuplu, din cauza susceptibilității lor crescute. Sunt oameni mai greu de accesat, mai greu de comunicat cu ei.

ADVERTISEMENT

A treia din zodii este Mut. Este zeița Cerului, dar și soția marelui zeu Amon Ra. E protectoarea femeilor însărcinate și a mamelor. 22-31 ianuarie, 8-22 septembrie sunt perioadele lui Mut. Sunt firi emoționale, foarte exigente cu sine.

Pe ei te poți baza oricând. Nu le place să vorbească, ci preferă să acționeze. Au o sănătate foarte bună, dar și o forță fizică remarcabilă. Nu stau prea bine cu echilibrul sufletesc din cauza sensibilității lor. Iubirea ocupă un loc important în viața lor. Pot depăși orice obstacol pentru a-și atinge scopul și nu călcând pe cadavre.

ADVERTISEMENT

Caracteristicile zodiei Osiris: conducătorul lumii morților

Zodia Anubis, următoarea din horoscopul egiptean, este Anubis, păzitoarea mormintelor. Perioadele nativilor sunt 8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie. Sunt oameni închiși emoțional, singuratici, înclinați spre cugetare. Sunt în mod sincer alături de oameni în clipele dificile.

Părerile celor care sunt supuși acestei zodii lor sunt bătute în cuie, nimic nu le poate schimba părerea. Le e greu să ierte și să uite jignirile. Din cauza instabilității emoționale, sunt deseori deprimați.

Osiris este conducătorul lumii morților. Zeul Osiris simbolizează înnoirea. 1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie sunt perioadele acestor nativi. Uneori, pot trece prin perioade de depresie, dar le depășesc datorită încrederii în mai bine. Nu e suficientă încrederea în sine, nu o au. Sunt temătoare, iar simțul exagerat al responsabilității le fac deseori deservicii.

Cei veniți pe lume între 28 septembrie și 2 octombrie sunt extrem de geloși

Am ajuns la Seth, unul din cei mai vechi zei, care simbolizează libertatea, dar și dezordinea. Pe cer, sunt reprezentați de constelația Carului Mare. Acești oameni sunt lideri înnăscuți, convinși de dreptatea lor. Sunt pragmatici, dar și cinici. Nu se tem de responsabilități. Sunt mereu în căutare de evenimente, de cauze. Sunt obișnuiți să se bazeze numai pe propria persoană. Sunt oamenii care nu cer ajutor, de obicei. În dragoste, sunt foarte geloși și încearcă să aleagă partenerii cei mai docili. 29 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie sunt perioadele acestor nativi.

Geb, următoarea zodie, e simbolul Pământului. Protejează sufletele celor vii și a celor morți. Dezvăluie tainele lumii de dincolo de mormânt. Perioadele de naștere sunt 12-29 februarie și 20-31 august. Au un caracter sensibil, sunt chibzuiți și sunt cei mai bun sfetnici. Au tact, compasiune și înțelegere față de problemele celor din jur.

Zodia care poate înlătura toate emoțiile negative

Mergem la protectorul oamenilor de știință și al înțelepților, al oratorilor și scriitorilor. Toth este stăpânul timpului. Îi ajută pe astrologi, medici și magicieni. 1-19 aprilie și 8-17 noiembrie sunt perioadele celor născuți sub acest semn. Sunt curioși, modești și generoși din fire. Sunt atenți la detalii și au o gândire logică. Își pot însuși arta hipnozei foarte ușor. Sunt oameni atât de profunzi încât se străduiesc să găsească adevărul. Nu suportă, în schimb, superficialitatea. În dragoste, sunt devotați și generoși.

Zeița dragostei și a fertilității, Bastet. Nativii sunt din intervalele 14-28 iulie, 23-27 septembrie și 3-17 octombrie. Au un caracter mai neîncrezător. Uneori sunt mai timizi, dar generoși. Au gust înnăscut pentru frumos. Sunt ca un magnet pentru alții. Pot îndepărta emoțiile negative, calmează și îi împacă pe adversari, sunt vigilenți, dar bănuitori.

Următoarea zeiță este Isis, cea mai importantă zeiță, soția lui Osiris. Aceasta îi protejează pe nou-născuți. 11-31 martie, 18-29 octombrie și 19-31 decembrie sunt perioadele lor. Acești nativi sunt optimiști, dar un pic aroganți. Viața le dăruiește deseori multe surprize plăcute. Protejații lui Isis se îndrăgostesc mult prea ușor.  Nu iartă infidelitatea.

Cum sunt ultimele două zodii egiptene

Horus, zeul dragostei, protectorul stelelor, al puterii, e cel care protejează iubirea pură. Cei născuți sub semnul Horus sunt vizionari, se numără printre acele zodii care văd lumea altfel. Perioadele lor sunt 1-7 mai, 20-30 aprilie și 12-19 august. Acești nativi sunt veseli, nobili, uneori despotici. Văd clar obiectivul care trebuie atins la un moment dat. Se îndreaptă către un plan bine stabilit, de obicei. Nu se tem de greutăți, nici de riscuri. De multe ori chiar provoacă riscurile ca să își demonstreze cât de puternici sunt.

Ultima zodie, Sekhmet. E zeița certurilor, aducătoare de boli, dar și de vindecare. Perioadele sunt: 29 iulie -11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie. Sunt persoane mândre și pretențioase. Culmea, sunt bântuite de noroc. Deși sunt oameni duri, au mulți prieteni. În spatele răcelii pe care o afișează se ascunde cu totul altceva. Pentru alte previziuni la fel de interesante, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT