Life

Cele două zodii care trec prin mai multe despărțiri în viață. Mihai Voropchievici, horoscop atipic

Două zodii își găsesc adevărata dragoste cu greu, ba chiar una dintre ele poate experimenta mai multe divorțuri. Horoscop Mihai Voropchievici
17.05.2023 | 12:15
Cele doua zodii care trec prin mai multe despartiri in viata Mihai Voropchievici horoscop atipic
Cele două zodii care trec prin mai multe despărțiri în viață. Horoscop Mihai Voropchievici. Foto-montaj ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Două zodii se stabilesc cu greu la casa lor, în găsirea partenerului ideal! Mihai Voropchievici vă prezintă un horoscop atipic, inedit, din care veți afla care sunt anii de glorie, pe plan profesional, dar și personal, pentru fiecare zodie!

Cele două zodii care trec prin mai multe despărțiri amoroase. Mihai Voropchievici, analiză inedită

Astăzi vă prezentăm analiza primelor 6 semne ale zodiacului. Din cele 12 zodii, Gemenii și Fecioarele se pare că nu o nimeresc pe plan sentimental de la prima încercare. Ba mai mult, Gemenii pot ajunge să divorțeze de mai multe ori până să ajungă la omul potrivit.

ADVERTISEMENT

Berbecul, care e impulsiv și încăpățânat, nu se maturizează foarte repede. E foarte responsabil, muncitor, reușind să facă tot ce și-a propus în viață. El începe munca de la vârste foarte fragede.

Care sunt anii de glorie pentru fiecare zodie? Taurii au succes total în jurul vârstei de 40 de ani

Reușește să se afirme în domeniul pe care îl alege el. El e nativul care se gândește rapid cum să-și facă o familie. De aceea, e veșnic în căutări. Berbecul se maturizează începând cu vârsta de 25 de ani, până la 35. Sunt, totuși, și Berbeci care s-au grăbit în viața lor și s-au căsătorit de foarte timpuriu.

ADVERTISEMENT

Taurii nu caută să alerge după munci în plus. Nu va alerga după al doilea job niciodată. După 30 de ani, începe să intre în crize. Criza de timp îi obligă să se focalizeze asupra carierei, în primul rând, apoi asupra întemeierii unei familii. Vor o familie serioasă, de durată, cu toate beneficiile care pot apărea. Realizarea lor pe plan profesional se face în jurul vârstei de 40 de ani, la fel și pe plan personal.

Gemenii pot trece prin mai multe divorțuri

Gemenii își iau viața în piept încă de la vârste fragede. Fiind mai precoce, de felul lor, fac totul într-un mod serios încă de la 19-20 de ani. Își stabilesc clar prioritățile și se gândesc serios la ce vor să facă în timpul vieții. Își urmăresc liniștiți drumul, fiind adepții pașilor mici. Reușesc să își finalizeze toate obiectivele pe care și le-au propus. Prin experiență, ei fiind și o zodie dublă, de multe ori au mintea cea din urmă și se restrâng la o parte din activități calapodându-se pe una singură.

ADVERTISEMENT

Fac parteneriate greu, foarte greu. Bineînțeles că în zodia Gemenilor mai sunt și Gemeni care mai au și câte o karmă negativă. Până stabilesc o familie, mai trec prin divorțuri, prin mai multe legături neconsfințite oficial. Perioada lor de afirmare și de împlinire este intervalul de la 20 de ani la 35 de ani. Este un interval destul de lung.

Ajungem la a patra din cele 12 zodii: Rac. Racii trec prin perioade mari de agitație și de căutări febrile, ca mai apoi să se poată așeza la casa lor, reușind uneori, foarte devreme, dar alteori până la 35 de ani. Vor să construiască ceva, dar ceva durabil și frumos, dar numai când au găsit persoana potrivită. Sunt firi foarte inteligente și creative și de asta vor beneficia de niște trăsături morale, trăsături de caracter cu care ies în evidență. Intervalul cel mai optim pentru a definitiva totul profesional este 20-35 de ani. Sunt și excepții care de multe ori întăresc regula.

ADVERTISEMENT

Leii, printre acele zodii care nu pierd timpul cu fleacuri

Leii fac parte din categoria de zodii serioase și nu-și pierd timpul cu fleacuri. Nu își irosesc timpul făcând lucruri inutile. Nu au timp de pierdut, niciodată. Și-au asumat și își asumă tot felul de responsabilități. Își aleg drumul în viață cu multă seriozitate.

Perioada de succes și glorie e mai lungă decât a altor zodii. Nu se dau bătuți ușor. Leul au parte de glorie în cei mai mulți ani: de la 20 de ani până la 45.

Fecioarele sunt printre acele zodii liniștite. Nu-și fac griji asupra viitorului și, întotdeauna, știu că au noroc și mizează pe norocul pe care îl au. Au destul timp să-și croiască drumul dorit în viață. Problema este că se urnesc mai greu.

Fecioarele ating succesul amoros abia după 35 de ani

Cu toate astea, când au pornit la drum, reușesc să îi ajungă pe ceilalți din urmă și să-i depășească. Au multă putere de muncă și nu cedează cu una, cu două în fața greutăților. Fecioara le depășește pe celelalte două zodii de pământ la capitolul anduranță. Caută să construiască în jurul ei bunăstarea necesară pentru tot parcursul vieții.

În vederea unei căsătorii, Fecioarele fac imprudențe și se pot căsători foarte devreme. Sunt firi mai suspicioase și când li se pare că au găsit omul potrivit, nu îl analizează în dragoste, sunt mai superficiale. Ele pot trece prin eșecuri amoroase și se decid mai greu. A doua căsătorie sau a doua relație poate fi mai bună. Între 35 de ani și 50 de ani acționează benefic, construind bunăstarea și dragostea.  Pentru alte previziuni marca Mihai Voropchievici, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT