Life
notix pixel id

Cele două zodii care vor avea trei ani de coșmar. Horoscop pentru perioada 2022-2024

Două zodii vor avea trei ani de coșmar. Unele dintre lucrurile pe care se bazau nu vor mai fi la fel în perioada 2022-2024.
05.10.2021 | 15:30
Cele două zodii care vor avea trei ani de coșmar. Horoscop pentru perioada 2022-2024
Două zodii vor avea trei ani grei, între 2022 și 2024. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Două zodii vor avea parte de momente destul de complicate, în special dacă ne uităm la traiectoria lor profesională. Între 2022 și 2024, certitudinile vor dispărea treptat și vor trebui să se replieze pe toate planurile.

Urmează, așadar, trei ani plini de dușuri reci, trei ani în care două zodii trebuie să plătească o serie de datorii karmice.

2023 este cel mai complicat an pentru nativii despre care facem vorbire în rândurile de mai jos. Se înmulțesc problemele financiare pe măsură ce își pierd răbdarea în relațiile de muncă, dar și în cele personale.

ADVERTISEMENT

Cele două zodii care vor avea trei ani grei. Ce se petrece între 2022 și 2024

Zodia Taur este una dintre cele două zodii pentru care următorii ani nu vor fi ușor. Toată imaginea pe care și-au construit-o cu dificultate s-ar putea să devină istorie.

Încă de la începutul lui 2022, nativii de pământ vor fi puși în tot felul de situații în care vor fi nevoiți să renunțe la o parte din acțiunile pe care le fac de dragul imaginii lor.

ADVERTISEMENT

Taurii trebuie să învețe să comunice cu cei din jurul lor pe un alt ton. Nu vor mai fi pe primul loc, așa cum își doresc. Unii trebuie să o ia de la capăt din punct de vedere profesional.

2023 este cel mai greu an pentru acești nativi. Lucrurile se complică în special în vară, când mulți Tauri vor afla anumite adevăruri dureroase.

ADVERTISEMENT

În 2024, lucrurile se vor mai ameliora în viața lor, însă abia în toamnă. Pentru nativii de pământ, 2024 este anul marilor tensiuni sentimentale. Mulți riscă o ruptură dureroasă.

Cealaltă zodie care va avea trei ani complicați este Gemeni. Pentru Gemeni, vin tot felul de perioade extrem de incerte mai ales din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Gemenii, urmăriți de karmă

În 2022 și 2023, Gemenii vor fi nevoiți să regândească tot ce voiau să facă în afaceri. Și relațiile cu cei din jurul lor vor deveni mai complicate.

Nu vor mai fi dispuși să accepte tot felul de sfătuitori, pentru că vor avea senzația că unii oameni vor să le facă mai degrabă rău decât bine.

ADVERTISEMENT

2024 este și el un an greu mai ales pentru Gemenii care nu și-au plătit anumite datorii karmice. Nativii de aer care au luat decizii prin care au făcut rău celor din jur vor simți efectul de bumerang în acel an.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri