Life

Cele două zodii care vor fi la cuțite până la sfârșitul anului 2021. Nu se vor înțelege deloc

Două zodii vor fi la cuțite până la sfârșitul anului 2021! Nu se vor înțelege absolut deloc și ar fi bine să se evite reciproc, să nu intre în niciun fel de conflict.
08.10.2021 | 12:22
Cele doua zodii care vor fi la cutite pana la sfarsitul anului 2021 Nu se vor intelege deloc
ADVERTISEMENT

Două zodii vor fi în disensiuni continue până la sfârșitul anului 2021. Lucrurile nu vor fi tocmai roz între cele două semne zodiacale, mai ales că ambele și-au cam pierdut răbdarea cu cei din jurul lor.

Este vorba despre zodiile Rac și Berbec. Berbecii și Racii vor fi din ce în ce mai implicați în activitățile lor profesionale și vor intra în clinciuri din ce în ce mai des.

ADVERTISEMENT

Racii își doresc să se impună în relația pe care o au cu Berbecii și nu știu de multe ori care este tonul potrivit pentru ca al lor cuvânt să cântărească.

Cele două zodii care vor fi la cuțite până la sfârșitul anului 2021

Nativii de apă sunt extrem de sceptici la ideile și soluțiile celorlalți. De multe ori au senzația că nu sunt luați în seamă și că au cele mai potrivite căi de a depăși unele situații tensionate.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, perioada care vine va fi una destul de complicată pe partea de comunicare. Vor da tot ce au mai bun pentru a se face înțeleși, doar că trebuie să evite să se contreze cu Berbecii.

Berbecii sunt aproape în aceeași situație. Niciunul nu va dori să îl asculte pe celălalt. Vor doar să se plângă și să li se dea dreptate. Este o perioadă destul de agasantă, care se va mai ameliora între cele două zodii odată cu începutul anului 2022.

ADVERTISEMENT

Berbecii traversează o perioadă în care trebuie să ia aproape totul de la zero. Ei au nevoie de persoane de încredere. Nu pot sta lângă oameni cu și mai mult probleme decât ei, pentru că se pot deprima.

Pun mare accent pe reciprocitate în relațiile lor, fie că sunt de muncă, de prietenie ori de iubire. 2021 se va încheia, așadar, cu foarte multe lecții de viață pentru nativii de apă și de foc.

ADVERTISEMENT

Cu cine se vor înțelege Racii și Berbecii

Dar cu cine se vor înțelege, totuși, cei doi nativi? Ei bine, Berbecii comunică foarte bine în următoarele luni cu Săgetătorii, care se află într-o dispoziție excelentă și sunt foarte buni ascultători.

De asemenea, pot comunica bine și cu Balanțele și Fecioarele, din aceleași motive. Racii se vor putea apropia mai mult de Fecioare, de Vărsători și de Scorpioni până la sfârșitul anului.

Și cu Taurii pot dezvolta relații apropiate, dar totul până când vine vorba de bani.

 

ADVERTISEMENT