Life

Cele două zodii de care e bine să stai departe în luna noiembrie 2021. Vor fi puse pe harță!

Două zodii vor fi greu de împăcat în luna noiembrie 2021. Vor fi puse pe harță continuu și ar fi bine să le eviți!
21.10.2021 | 11:01
Cele doua zodii de care e bine sa stai departe in luna noiembrie 2021 Vor fi puse pe harta
ADVERTISEMENT

Pentru două zodii, luna noiembrie 2021 va fi una a nervilor întinși la maximum. Nu vor ajunge la un numitor comun cu nimeni și vor fi extrem de recalcitrante chiar și cu persoanele apropiate.

Traversează o perioadă în care își pun tot felul de întrebări și se vor lupta cu demonii lor interiori. Lucrurile se pot schimba radical în orice secundă pentru acești doi nativi, având în vedere predispoziția lor la conflicte.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre primele două zodii ale horoscopului, Berbecii și Taurii. Cei doi vor fi din ce în ce mai vulnerabili și vor porni mici războaie cu persoanele nepotrivite.

Cele două zodii de care trebuie să te ferești în luna noiembrie 2021

Berbecii au multe de tras la locul de muncă și nu vor mai suporta aerele de șefie ale unora. Problema lor este că se vor răfui fix cu cine nu trebuie.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii de foc, toată luna va fi sub semnul destrămării relațiilor. Nici pe plan sentimental lucrurile nu vor sta bine.

Unii dintre Berbeci pot descoperi anumite minciuni sau chiar trădări din partea persoanei iubite peste care nu vor putea trece cu ușurință.

ADVERTISEMENT

Ruptura este la tot pasul în cazul lor. De asemenea, deciziile pe care le vor lua, multe în pripă, s-ar putea să îi coste din punct de vedere profesional.

Emoțional, vor sta prost până la finalul lunii. Există și câteva vești bune pentru acești nativi. Din decembrie, totul va reveni la normal în viețile lor.

ADVERTISEMENT

Taurii pierd controlul asupra celorlalți și își găsesc nașul

Cât despre Tauri, nevoia lor de a deține controlul absolut atât în viața de cuplu cât și la serviciu va veni asupra lor ca un bumerang. Se poate spune că nativii de pământ își găsesc nașul fix unde nu se așteaptă deloc.

Taurii vor renunța, voit-nevoit, la unele dintre lucrurile care le asigurau confort. Luna noiembrie poate fi interpretată ca o lună a lecțiilor de viață pentru cei născuți sub semnul venusian.

La fel ca în cazul Berbecilor, luna decembrie va fi ceva mai bună, însă trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru acest lucru. Vor renunța la multe principii pentru a le fi bine, căci este singura soluție.

Trebuie să se adapteze din mers și să ia în calcul regulile de joc ale celorlalți.

ADVERTISEMENT