Video

Cele mai amuzante gafe din fotbalul britanic în 2019! Florin Andone, în aceeaşi ierarhie cu Bale, Mourinho şi Guardiola. VIDEO

29.12.2019 | 10:29
Cele mai amuzante gafe din fotbalul britanic in 2019 Florin Andone in aceeasi ierarhie cu Bale Mourinho si Guardiola VIDEO
ADVERTISEMENT

Anul 2019 se apropie de final şi este vremea retrospectivelor. Englezii de la “Football Daily” au făcut un top al celor mai mari amuzante gafe din anul 2019. În top şi-au făcut loc Jose Mourinho, Pep Guardiola, Gareth Bale, dar şi Florin Andone, din perioada în care evolua pentru Brighton. 

Cele mai amuzante gafe din fotbalul britanic în 2019! Bale apare în top cu steagul afişat după calificarea la Euro 2020

Imediat după calificarea Ţării Galilor la Euro 2020, steagul ţinut de Gareth Bale pe care scria: “Ţara Galilor, golf, Real Madrid, în această ordine”, a făcut înconjurul lumii. Fanii echipei “blanco” nu au gustat gluma şi relaţia dintre Bale şi Real Madrid a devenit şi mai tensionată.

ADVERTISEMENT

În top apare şi Neil Warnock, antrenor la Cardiff City care la finalul meciului cu Chelsea, pierdut pe final de echipa sa cu 1-2, s-a dus în faţa arbitrilor şi şi-a pus mâinile în cap în timp ce se uita la ei. Acest gest şi comentariile de după în care acuza vehement arbitrajul i-au adus şi o amendă de 20.000 de lire sterline.

Andone, “faultat” încă de la intrarea pe teren! Una dintre fazele anului în fotbalul britanic

Florin Andone apare şi el în această ierarhie. Fostul atacant al lui Brighton a fost “victima” unei glume de neînţeles a colegului său, Bernardo. La intrarea pe teren înaintea meciului cu Southampton, Bernardo l-a lovit în picior pe Andone în ceea ce se voia o glumă. Însă atacantul român nu a gustat prea mult gluma colegului său.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a prins topul după ce l-a salutat în mod ironic pe arbitrul meciului Liverpool – Manchester City, scor 3-1. Michael Oliver a fost acuzat de cei de la Man. City că nu le-a acordat un penalty clar în ciuda faptului că avea sistemul VAR la dispoziţie.

Guardiola şi Mourinho şi-au făcut loc şi în acest top

Antrenorul lui Manchester City i-a mulţumit lui Michael Oliver la finalul meciului şi când a fost întrebat dacă a fost un răspuns sarcastic dat arbitrului, Guardiola a declarat că nu a fost deloc sarcastic şi asta a simţit să îi spună.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a apărut şi el în top cu un incident care a avut loc în timpul unei gale. Prezentatoarea l-a intervievat pe antrenorul portughez care trebuia să rămână în continuare pe scenă, însă imediat după ce a dat declaraţiile, acesta a coborât şi în ciuda anunţului făcut de prezentatoare, nu a mai urcat pe scenă.

Nici meciul tur dintre primele două clasate din Premier League, Liverpool – Leicester City, nu a fost lipsit de incidente. Ayoze Perez a sărit la bătaie şi a fost foarte greu calmat de colegi şi adversari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

FAILS OF THE YEAR 2019 ?

FAILS OF THE YEAR 2019 ?

Gepostet von Football Daily am Freitag, 20. Dezember 2019

  • 10 puncte avans şi 2 meciuri în minus are Liverpool în Premier League faţă de locul 2
  • 40.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Gareth Bale

 

ADVERTISEMENT