Life

Cele mai ascunse secrete de la Survivor România, dezvăluite de Alexandra Stan: “O să zic adevărul despre toți”

21.02.2021 | 19:23
Cele mai ascunse secrete de la Survivor Romania dezvaluite de Alexandra Stan O sa zic adevarul despre toti
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan s-a întors în România după ce a clacat la Survivor România 2021 și promite că va zice „adevărul despre toți concurenții”.

Vedeta a fost așteptată la aeroport de către familie și prieteni cu buchete de flori și a declarat că e fericită că s-a întors înapoi în România.

ADVERTISEMENT

Stan a promis că va divulga toate secretele din culisele emisiunii Survivor România 2021 și a lăsat să se înțeleagă că nu toate lucrurile sunt ceea ce par.

Alexandra Stan e pregătită să divulge cele mai ascunse secrete de la Survivor

„Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”, a declarat Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Faimoasa a lăsat să se înțeleagă că întreg scandalul dintre Zanni și Elena Marin, cu presupusa banană furată de cântăreț, ar face parte, de fapt, dintr-o strategie, conform Wowbiz.

Înainte să se despartă de colegii ei de la Survivor România, Alexandra Stan a ținut un discurs lacrimogen, care a impresionat audiența.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra, după anunțul că va părăsi competiția.

ADVERTISEMENT