Fotbal international

Cele mai bine plătite vedete din Europa! Pe ce loc se clasează Cristiano Ronaldo!

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din Europa! Clasamentul contine staruri din sport, cantareti care sunt in topurile muzicale chiar si peste ocean, dar şi scriitori. Pe...
18.10.2017 | 12:35
Cele mai bine platite vedete din Europa Pe ce loc se claseaza Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din Europa! Clasamentul contine staruri din sport, cantareti care sunt in topurile muzicale chiar si peste ocean, dar şi scriitori. Pe prima poziţie se clasează scriitoarea britanică J.K Rowling, care a reuşit să câştige peste 80 de milioane de euro pe parcursul anului. Scriitoarea britanică J.K. Rowling (52 de ani) cunoscută mai ales pentru seria „Harry Potter“, a redevenit şi cel mai bogat autor din lume, în luna mai a anului în curs, după aproape un deceniu de când a mai deţinut acest titlu.

Încasările scriitoarei britanice au crescut şi datorită lansării filmului ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi/ Fantastic Beasts and Where to Find Them”, a cărui acţiune este plasată în universul Harry Potter. La suma totală încasată de J.K. Rowling au contribuit şi lansarea unor noi versiuni ilustrate ale volumelor din seria ”Harry Potter”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Cele mai bine platite vedete din Europa! Ronaldo ocupă locul 2

Pe locul doi în clasamentul Forbes pentru cele mai bine plătite celebrităţi europene se clasează fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (32 de ani), care a câştigat 78 de milioane de euro, urmat de trupa britanică Coldplay, cu 74 milioane de euro.

Pe poziţia a patra se clasează cântăreaţa britanică Adele (29 de ani), care a reuţit să câştige 57 de milioane de euro, în ultimele 12 luni, iar pe locul cinci se află tenismenul de origine elveţiană Roger Feder (38 de ani), cu 54 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Care sunt cifrele exacte?
1 – J.K.Rowling (UK, 80 milioane euro)

2 – Cristiano Ronaldo (Portugalia, 78 milioane euro)

3 – Coldplay (UK, 74 milioane euro)

4 – Adele (UK, 54 milioane de euro)

5 – Roger Federer (Elveţia; 54 milioane euro)

6 – Elton John (UK, 50 milioane euro)

6 – Gordon Ramsey (UK, 50 milioane euro)

7 – Paul McCartney (UK, 45 milioane euro)

8 – Rory McIlroy (UK, 41 milioane euro)

9 – Calvin Harris (UK, 40,6 milioane euro)

10 – Lewis Hamilton (UK, 38 milioane euro)

11 – Simon Cowell (UK, 36 milioane euro)

12 – Tiesto (Olanda, 32,7 milioane euro)

13 – Sebastian Vettel (Germania, 31.8 milioane euro)

14 – Novak Djokovic (Serbia, 31.5 milioane euro)

15 – Ed Sheeran (UK, 31 milioane euro)

16 – Fernando Alonso (Spania, 30.4 milioane euro)

18 – Gareth Bale (UK, 28.7milioane euro)

18 – Conor McGregor (Irlanda, £28.7 milioane euro)

20. Zlatan Ibrahimovic (Suedia, 27 milioane euro)