Life

Cele mai bizare colecții ale vedetelor: de la dinți de om, la schelete de porumbei

Sunt bogate, celebre și apreciate de milioane de fani din întreaga lume, însă puțini sunt cei care știu ce colecții bizare au vedete. De la dinți de om, la schelete de porumbei, starurile uimesc cu colecțiile lor.
17.11.2021 | 14:56
Cele mai bizare colectii ale vedetelor de la dinti de om la schelete de porumbei
ADVERTISEMENT

Iată ce colecționeză vedetele:

Johnny Depp – schelete de porumbei, lilieci, insecte și păpuși

Johnny Depp, cunoscut pentru rolul din seria “Pirații din Caraibe”, cumpără schelete de  porumbei și lilieci, cu ajutorul cărora a format o colecție deosebită. Pe lângă porumbei și lilieci, mai are și o colecție impresionată de insecte. Credeai ca asta e tot? Pe lângă schelete de animale, Johnny Depp mai colecționează și păpuși. Acesta are o colecție de păpuși Barbie în ediție limitată. De asemenea, colecționează și păpuși Beyoncé, Elvis Presley, Donny Osmond sau cu personajele din High School Musical. Totul a început în momentul în care a venit pe lume fiica sa, Lily Rose Depp.

Demi Moore și Britney Spears – păpuși de porțelan

Demi Moore, fost fotomodel american, actriță și regizoare, colecționează păpuși de porțelan destul de scumpe, ba chiar se spune că are o căsuța specială pentru cele 3.000 de exemplare. Ba mai mult, și-ar fi asigurat păpușile pentru suma deloc modestă de 1,5 milioane de dolari. Demi Moore a început să colecţioneze păpuși de când era căsătorită cu Bruce Willis. După ce s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, acesta a continuat să își mărească colecția. Demi Moore a mărturisit că a avut probleme cu acesta din cauza pasiunii ei. Ashton Kutcher a dezvăluit că păpuşile soţiei sale îl deranjau şi chiar îl speriau, la un moment dat.

ADVERTISEMENT
Demi Moore la defilarea
Demi Moore, la defilarea “Love Brings Love” a casei de modă AZ Factory, 2021. Sursa foto: Hepta.ro

Britney Spears împărtășește aceeași pasiune costisitoare cu Demi Moore. Aceasta are o colecție impresionantă de păpuși cu chipul ei, însă are și o colecție de figurine vechi. De curând, cântăreața și-a surprins fanii cu un mesaj postat pe pagina sa de Instagram: “Am un copil. Îmi voi face timp să o filmez în fiecare zi. Este foarte frumoasă, iar numele ei este Brennan. Chiar semănăm. Prima mea fetiță.”. Clipul în care ea își sărută păpușa a devenit viral.

Britney Spears în timpul momentului artistic de la American pop singer, 2011
Britney Spears în timpul momentului artistic de la American pop singer, 2011.Sursa foto: Hepta.ro

Kesha – dinți de om

Cunoscută pentru melodiile “TiK Tok” sau “We R Who We R”, Kesha s-a confruntat cu grave probleme legate de bulimie și anoxerie, moment în care a început să colecționezi dinți de om. În 2012 le-a cerut fanilor să trimită dinți de om către clinica unde era internată. Din dinți, aceasta își colecționează și haine.

ADVERTISEMENT
Kesha, Daily Instagram Posts, 2021
Kesha, Daily Instagram Posts, 2021. Sursa foto: Hepta.ro

Tom Hanks – mașini vechi de scris

Câștigător a două premii pentru categoria “Cel mai bun actor”, Tom Hanks colecționează mașini de scris vechi. În prezent, are în jur de 200 de modele, unele sunt funcționale, altele nu. Unele modele sunt foarte vechi, de prin 1970. Pasiunea lui a pornit după ce a discutat cu un vânzător de mașini de scris.

Tom Hanks la premiera filmului
Tom Hanks la premiera filmului “Finch” din Los Angeles. Sursa foto: Hepta.ro

Leslie Mann – roți de biciclete

Actriţa Leslie Mann are o pasiune, încă din copilărie, pentru roțile de biciclete. Chiar se pricepe foarte bine să meargă pe o singură roată. Deşi poate fi o activitate destul de dificilă, care necesită un grad ridicat de echilibru şi de coordonare, Mann are destul de multă experienţă cu care impresionează orice artist de circ.

ADVERTISEMENT
Leslie Mann la Annual LACMA Art and Film Gala Presented By Gucci, ediția a 10-a, 2021
Leslie Mann la Annual LACMA Art and Film Gala Presented By Gucci, ediția a 10-a, 2021. Sursa foto: Hepta.ro

Jordin Sparks – carduri Pokémon

Cântăreața Jordin Sparks este un mare fan al desenului animat Pokémon încă din copilărie. De atunci a început să colecționeze cardurile Pokémon. Din colecţia sa fac parte şi cardurile speciale, cum ar fi cadrul holografic rar cu Pokémon.

Jordin Sparks la Delta Airlines Toast to Grammy Weekend, Los Angeles, 2015
Jordin Sparks la Delta Airlines Toast to Grammy Weekend, Los Angeles, 2015. Sursa foto: Hepta.ro

Claudia Schiffer – insecte moarte

Supermodelul german adoră insectele moarte. Are o colecție întreagă, ba chiar și-a decorat pereții casei cu imagini de insecte moarte.

ADVERTISEMENT
Claudia Schiffer la premiera filmului Silent Night , Londra, 2021
Claudia Schiffer la premiera filmului Silent Night, Londra, 2021. Sursa foto: Hepta.ro

Angelina Jolie – cuțite

Frumoasa actriță ce a jucat în “Turistul” are o colecție impresionantă de cuțite antice. Totul a început în timp ce se afla în proces de divorț cu Billy Bob Thornton.

Angelina Jolie, Italia, 2021
Angelina Jolie, la premiera Eternals Marvel, Italia, 2021. Sursa foto: Hepta.ro

Nicolas Cage – benzi desenate

Actorul, în vârsta de 57 de ani, a cheltuit 1,6 milioane de dolari pe o colecția sa de benzi desenate. Celebrul actor este cunoscut pentru faptul că își cheltuie banii pe lucruri costisitoare. Pe lângă benzile desenate, Nicholas Cage are și un craniu de dinozaur Mongolian ce a costat 276.000 de dolari.

Nicolas Cage, la premiera filmului Monster, 2003
Nicolas Cage, la premiera filmului Monster, 2003. Sursa foto: Hepta.ro

Penelope Cruz- umerașe

Acrița de orgine spaniolă, Penelope Cruz, nu are colecții doar de pantofi sau genți scumpe. Aceasta are o colecție de 500 de umerașe.

Penelope Cruz, Spania, 2021
Penelope Cruz, Spania, 2021. Sursa foto: Hepta.ro

 

ADVERTISEMENT
Tags: