Ponturi pariuri

Cele mai bune cote pariuri din oferta de marți, 27 noiembrie 2018. Spectacol în Liga Campionilor

26.11.2018 | 23:33
Cele mai bune cote pariuri din oferta de marti 27 noiembrie 2018 Spectacol in Liga Campionilor

Etapa cu numărul 5 din Liga Campionilor debutează marți seara, de la ora 19:55, cu două meciuri atractive pentru pariori. Se anunță o zi plină de goluri dacă analizăm cotațiile oferite de casele de pariuri online, iar pe betmag.ro găsiți cele mai bune ponturi pariuri

AEK Atena – Ajax este un duel în care olandezii pornesc cu prima șansă. „Lăncierii” sunt cu un picior și jumătate în optimile Ligii Campionilor, după ce au reușit să ia patru puncte din „dubla” cu Benfica.

Cele mai bune cote pariuri din oferta de marți

Capul de afiș al serii are loc pe Olimpico, acolo unde AS Roma o înfruntă pe Real Madrid. Meciul nu are o miză deosebită însă, ambele echipe urmând să meargă împreună în următoarea fază a competiției.

Exceptând duelul dintre Man United și Young Boys, în toate partidele programate marți bookmakerii anticipează varianta „ambele marchează” câștigătoare. A sosit și momentul revanșei pentru Cristiano Ronaldo, care în partida de pe Mestalla a văzut primul cartonaș roșu din cariera sa în UEFA Champions League. Lusitanul e anunțat titular în returul cu Valencia și are poftă de gol, după ce a înscris și în weekend cu SPAL.

Cote pariuri 27.11.2018
Cote pariuri 27.11.2018