Fotbal international

Cele mai bune duo-uri de atacanți din acest sezon! Bayern Munchen domină autoritar clasamentul

27.02.2020 | 11:54
Cele mai bune duouri de atacanti din acest sezon Bayern Munchen domina autoritar clasamentul
Jucătorii lui Bayern Munchen. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, multe formații au avut câte un duo letal de atacanți, care făceau fanii să se bucure la fiecare meci și care făceau fundașii adverși să tremure numai la gândul că îi vor întâlni. În actualul sezon, Bayern Munchen are cel mai periculos duo, iar FANATIK vă prezintă clasamentul celor mai bune cupluri din acest sezon.

 Cele mai bune duo-uri din actualul sezon

Bayern Munchen domină clasamentul celor mai bune duo-uri din acest sezon, Robert Lewandowski și Serge Gnabry având nu mai puțin de 56 de goluri marcate împreună. Atacantul polonez este și în actualul sezon cel mai bun marcator al bavarezilor și își continuă forma bună pe care o arată din 2010, de când a ajuns în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

La o distanță de 12 goluri, starurile lui PSG ocupă poziția secundă, cu 44 de reușite, Kylian Mbappe și Mauro Icardi fiind principalii marcatori ai campioanei Franței.

Cele mai bune duo-uri din acest sezon:

  1. Robert Lewandowski (39) + Serge Gnabry (17) – 56 de goluri
  2. Kylian Mbappe (25) + Mauro Icardi (19) – 44 de goluri
  3. Ciro Immobile (30) + Felipe Caicedo (8) – 38 de goluri
  4. Romelu Lukaku (22) + Lautaro Martinez (16) – 38 de goluri
  5. Timo Werner (27) + Marcel Sabitzer (13) – 40 de goluri
  6. Mohamed Salah (19) + Sadio Mane (17) – 36 de goluri
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen țintește trofeul Champions League

Bayern Munchen s-a impus cu 3-0 pe Stamford Bridge în duelul cu Chelsea din optimile Champions League și este aproape calificată în sferturile competiției.

Bavarezii continuă să spere la trofeul Ligii Campionilor și la titlul din Bundesliga, iar conducerea a decis să-l lase antrenor principal pe Hans Flick, fostul secund al lui Niko Kovac, care a reușit să o readucă pe Bayern pe primul loc în Germania.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 27 februarie, Bayern Munchen împlinește 120 de ani de la înființare, iar pentru a marca acest eveniment, jucătorii campioanei Germaniei vor purta un tricou special la următoarea partidă. Totodată, bavarezii vor să sărbătoarească la finalul sezonului câștigarea a tuturor celor trei competiții în care participă: Cupa Germaniei, Bundesliga și Champions League.

  • 1 este locul pe care Bayern Munchen îl ocupă în Bundesliga, cu 49 de puncte