ADVERTISEMENT
News

Cele mai bune filme pentru o seară romantică de Valentine’s day

Autor: Robert Cristea | 14.02.2021 | 19:37
Cele mai bune filme pentru o seară romantică de Valentine's day
Cele mai bune filme pentru o seară romantică de Valentine's day. Foto: Facebook

O zi de Valentine’s day se poate termina relaxant cu un film romantic. Multe pelicule celebre reușesc să creeze atmosfera potrivită pentru o seară perfectă de Ziua Îndrăgostiților. 

ADVERTISEMENT

Ați terminat declarațiile de amor, cina specială sau cadourile bune și ”nebune”? Ați reușit să impresionați partenerul cu o surpriză pregatită meticulos?…sau ați cumpărat ultimul ursuleț pe care l-ați găsit la benzinărie în drum spre casă? Nici nu mai contează. E timpul să evadați din lumea pandemiei și a bugetelor lui Cîțu.

Stați un pic. Nu porniți din nou ”The Notebook” – mai sunt și alte variante! Iată recomandările FANATIK pentru o seară romantică de Ziua Îndrăgostiților. 

ADVERTISEMENT

Filme potrivite pentru Valentine’s day. ”When Harry met Sally”

Pentru prima selecție e nevoie să ne întoarcem un pic în timp. Filmul cu Meg Ryan și Billy Crystal rămâne nemuritor. A fost făcut în 1989 și este plin de conversații delicioase. Cei doi protagoniști sunt fermecători, iar decorul format din 4 anotimpuri capturează din plin esența unui New York nostalgic. Dar nu fiți păcăliți. Acest film este cu adevărat special datorită conexiunii perfecte între Meg Ryan și Billy Crystal.

”Midnight in Paris”. E Woody Allen, e magie!

Au trecut 10 ani de când a fost lansat acest film care este, de fapt, o declarație de dragoste a lui Woody Allen pentru Paris.

ADVERTISEMENT

Melancolia unor vremuri poate mai bune definește acest film. Un visător neadaptat la prezent, Gil (interpretat de Owen Wilson), ajunge să evadeze în Parisul de altă dată unde-i întâlnește pe Hemingway, Picasso sau Dali. Pelicula e romantică, inteligentă, amuzantă….e Woody Allen.

Filme pentru o seară romantică de Valentine’s day. Un accident norocos – ”Serendipity”

Potrivit pentru perioada Crăciunului, filmul cu John Cusack și Kate Beckinsale poate fi o opțiune și pentru Valentine’s day. Pentru cei care mai cred în magie, povestea lui Jonathan Trager și Sara Thomas este plină de romantism. Cine ar fi crezut că dragostea poate începe de la o pereche de mânuși negre?! Filmul se bucură și de o coloană sonoră pe măsură.

ADVERTISEMENT

”500 Days of Summer” de Ziua Îndrăgostiților

Summer nu crede în dragoste adevărată și în suflete pereche. Tom, în schimb, este un romantic incurabil. Desfășurându-se pe o perioadă de 500 de zile, povestea celor doi expune într-un mod cât se poate de simpatic caruselul emoțional prin care trece Tom de-a lungul relației.

”P.S. I love you”. Dragostea de care puțini au parte.

Gerard Butler și Hilary Swank încântă în acest love story. E o poveste despre suflete-pereche, dar și despre a merge mai departe când tragedia intră în viața ta. P.S. I love you se bucură de decorul spectaculos din Irlanda.

ADVERTISEMENT

Magie pe străzile din Viena. ”Before Sunrise”

Ethan Hawke și Julie Delpy reușesc să te poarte cu ei pe străzile din Viena. Ajungi să simți că ești alături de cei doi actori, în mijlocul unor conversații fascinante despre felul cum se vede viața atunci când ești tânăr și plin de idealuri. Before Sunrise expune povestea celor doi străini care se intersectează preț de câteva ore.

Cele mai bune filme pentru o seară romantică de Valentine’s day. ”La La Land”

Nominalizat la mai multe premii Oscar, filmul urmărește povestea lui Mia (Emma Stone), o actriță aspirantă, și a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz. Cei doi se zbat să atingă succesul într-un oraș în care prea multe vise și inimi sunt sunt dărâmate în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Plasat în Los Angeles, printre decoruri grandioase și momente muzicale fascinante. Pelicula surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile cotidiene ale celor doi tineri în încercarea lor de a-și îndeplini visele.

Mulți actori cunoscuți s-au adunat într-un singur film denumit chiar ”Valentine’s day”

În preajma Zilei Îndrăgostiților, mai multe cupluri din Los Angeles trăiesc povești de dragoste sau de despărțire. Filmul e plin de actori cunoscuți și poate fi o variantă ”light” pentru o seară relaxantă. Din distributiția peliculei Valentine’s day fac parte Julia Roberts, Jamie Foxx, Bradley Cooper, Jessica Alba, Asthon Kutcher, Jessica Biel și mulți alții.

Lista cu filme romantice pentru o seară specială ar putea continua la nesfârșit, dar mai păstrăm câteva și pentru Dragobete.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!