Fotbal international

Cele mai bune glume de pe Internet după Balonul de Aur 2018! Cum a fost ironizat Neymar! Foto

04.12.2018 | 00:12
Cele mai bune glume de pe Internet dupa Balonul de Aur 2018 Cum a fost ironizat Neymar Foto

Luka Modric a câştigat Balonul de Aur 2018, iar evenimentele de la gală nu au fost ocolite şi pe internet au apărut deja primele glume. După 11 ani, trofeul a ajuns la un alt fotbalist decât Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, iar cele două staruri au fost ironizate.

“Aici vin când vreau să plâng”, a fost mesajul dintr-o imagine în care apar Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. “Lionel Messi, locul cinci. Gluma care se spune singură”, a fost unul dintre meme-urile care au devenit virale la scurt timp după anunţul că argentinianul nu a prins un loc pe podium. “A mers la PSG ca să câştige Balonul de Aur şi acum a terminat pe locul 12”, a fost reacţia amuzantă a unui fan care a comentat faptul că brazilianul nu a prins niciun loc între primii 10 fotbalişti ai lumiiVEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Glumele de pe Internet după Balonul de Aur 2018: “Benzema câştiga”

Luka Modric, câştigătorul Balonului de Aur 2018, a fost, la rândul lui, ţinta glumelor de pe internet. Fanii au râs de faptul că fotbalistul croat nu se lasă fotografiat fără să nu fie comic. “Septembrie: The Best. Decembrie: Balonul de Aur. Continuă să nu ştie ce să facă cu mâinile”, a fost reacţia unui internaut. Chiar dacă vedeta lui Real Madrid a obţinut marele trofeu, Karim Benzema trebuia să câştige marele premiu, cel puţin în opinia unui spaniol pus pe glume. “Dacă Benzema ar fi jucat la Mondial, acum ar fi câştigat Balonul de Aur”.

Cele mai bune glume de pe Internet după Balonul de Aur 2018. Benzema trebuia să câştige marele premiu
Cele mai bune glume de pe Internet după Balonul de Aur 2018. Benzema trebuia să câştige marele premiu

Kylian Mbappe a câştigat Balonul de Aur dedicat jucătorilor U21, însă trofeul i-a făcut pe mulţi să râdă. “De ce seamănă trofeul cu un copac pixelat din jocurile de pe PS2?” sau “Mbappe a câştigat premiul, dar nu prea ştim care e treaba cu el”, au fost doar dintre reacţiile la felul cum arată trofeul câştigat de vedeta lui PSG.