Fotbal intern

Cele mai bune glume după dezastrul FCSB – FC Voluntari 1-3: “Nici cei de la 112 nu vă mai găsesc în clasament”

12.08.2019 | 12:27
Cele mai bune glume dupa dezastrul FCSB  FC Voluntari 13 Nici cei de la 112 nu va mai gasesc in clasament
Cele mai bune glume după dezastrul FCSB - FC Voluntari 1-3 (sursă foto: sportpictures.eu)

FCSB a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-3, în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar fanii roş-albaştrilor au apelat la glume pentru a putea trece peste dezastrul de la Piteşti. Vicecampioana României a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat, iar jucătorii lui Vergil Andronache au fost ironizaţi pe contul oficial de Facebook al formaţiei roş-albastre.

Fanii roş-albaştrilor, glume geniale după FCSB – FC Voluntari 1-3

La scurt timp după FCSB – FC Voluntari 1-3, fanii roş-albaştrilor au luat cu asalt contul oficial de Facebook al clubului şi şi-au spus oful prin comentarii. Unii au apelat la un limbaj trival, în timp ce o bună parte dintre suporteri a decis să ironizeze situaţia de la echipă şi să glumească pe faptul că vicecampioana României ocupă locul 10 după cinci etape.

“Cu Ovidiu Popescu vreţi voi să faceţi performanţă?”, “Real Madrid şi Barcelona pierd şi ele, nu doar noi”, “O să jucăm cu Dinamo la matineu”, “Am ajuns o echipă de amatori, nici când jucam în curtea şcolii nu eram aşa de capul meu”, “Să sperăm că evităm retrogradarea sezonul acesta”, “Nici cei de la 112 nu vă mai găsesc în clasament”, “Dinamo-FCSB, derby la retrogradare anul acesta”, “Bun antrenor mai e Becali, luăm titlul cu el” sau “Nea Gigi vrea derby cu CSA Steaua, d-aia retrogradăm”, au fost câteva dintre cele mai bune glume după dezastrul FCSB – FC Voluntari 1-3.

Cele mai bune glume după dezastrul FCSB - FC Voluntari 1-3 (sursă foto: sportpictures.eu)
Cele mai bune glume după dezastrul FCSB – FC Voluntari 1-3 (sursă foto: sportpictures.eu)

Vergil Andonache, reacţie de pe altă planetă după ce FCSB a pierdut al treilea meci consecutiv în campionat

La finalul meciului FCSB – FC Voluntari 1-3, Vergil Andronache a analizat prestaţia jucătorilor şi le-a transmis suporterilor că nu au motive să fie supăraţi. Antrenorul vicecampioanei a susţinut că înfrângerea a fost una asumată, cele trei puncte fiind sacrificate pentru returul cu Mlada Boleslav.

“Nu trebuie să privim lucrurile aşa. Nu avem de ce să ne supărăm după acest meci. Nici suporterii nu au de ce să fie supăraţi. Ne-am asumat faptul că am jucat cu mulţi juniori. Meciul, pe româneşte, a fost scarificat pentru Europa League. Cel mai uşor este să primeşti gol după ce dai”, a declarat Vergil Andronache.

Tags: