Pariuri sportive

PARIURI. Cel mai TEMUT traficant de droguri a plătit cei mai buni fotbalişti din lume să joace la el în curte. Vezi cele mai CIUDATE pariuri din ISTORIE!

PARIURI. Pînă să apară agenţiile clasice de pariuri, ca să nu mai vorbim de cele online, oamenii pariau încă din epoca de piatră. Banii nu erau întotdeauna miza, cerealele, hainele sau...
12.11.2014 | 20:33

PARIURI. Pînă să apară agenţiile clasice de pariuri, ca să nu mai vorbim de cele online, oamenii pariau încă din epoca de piatră. Banii nu erau întotdeauna miza, cerealele, hainele sau bijuteriile erau şi ele folosite ca monedă de schimb. FANATIK.RO vă prezintă unele dintre cele mai ciudate pariuri din istoria omenirii.

PARIURI. Matematicianul Paul Erdos, un dependent de amfetamină, a acceptat pariul unui prieten, în valoare de 500 de dolari, să nu mai folosească nici un fel de drog timp de 30 de zile. Paul Edos a cîştigat pariul, însă i-a transmis prietenului că: ”matematica a rămas în urmă cu o lună”.

PARIURI. Un om numit Leland Stanford a pariat 25.000 de dolari că toate cele 4 picioare ale calului sînt simultan în aer atunci cînd animalul galopează. Pariul a fost pus atunci cînd nu existau camere de filmat. Un fotograf a surprins un cal în plin galop, iar Stanford a cîştigat pariul. Fotograful se numea Eadweard Muybridge, care mai tîrziu avea să fie primul om care a produs primul clip în mişcare din istoria omenirii.

PARIURI. În 1956, Thomas Fitzpatrick, pentru un pariu cu unul dintre prietenii săi, a furat un avion din New Jersey şi l-a aterizat pe strada Manhattan, New York. Doi ani mai tîrziu a făcut acelaşi lucru după ce unul care auzise povestea nu l-a crezut.

plane

PARIURI. Celebrul om de ştinţă Stephen Hawking a fost nevoit să-i cumpere unui coleg de breaslă un abonament pe un an la celebra revistă ”Penthouse” din cauza unui pariu pierdut. Hawking nu credea în existenţa găurilor negre, de altfel acesta fiind şi motivul pariului.

StephenHawking_thumb

PARIURI. În 1962, preşedintele Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy, a vorbit pentru prima oară despre trimiterea unui om pe lună. La cîteva săptămîni după declaraţia preşedintelui, o casă de pariuri din Anglia a oferit o cotă de 1,000 celor care mizau că un om va ajunge pe lună pînă în anul 1970. A fost un cineva care a cîştigat 10.000 de lire sterline, întrucît Neil Armstrong a păşit pe lună pe data de 21 iulie 1969.

Apollo_11_first_step

PARIURI. Celebrul scriitor Dr. Seuss a publicat cartea ”Green Egs” pentru un pariu făcut cu editorul său. Bennett Cerf nu credea că Dr. Seuss putea să scrie o carte folosind doar 50 de cuvinte. Scriitorul a cîştigat pariul!

PARIURI. Celebrele actriţe Nicole Kidman şi Michelle Phiefer au pariat împreună 20.000 de dolari împotriva lui George Clooney. Cele două au mizat că acesta va avea copii pînă la vîrsta de 50 de ani. Clooney avea 41 de ani în momentul pariului. Acum are 53, iar actorul încă n-are nici un copil, însă are 20.000 de dolari în plus.

PARIURI. Cel mai mare traficant din istoria lumii, Pablo Escobar şi încă un traficant, ”El Mexicano” au pariat 2.000.000 de dolari pe un meci de fotbal. Cei doi au selecţionat contra cost unii dintre cei mai buni jucători din America de Sud, iar cele două echipe s-au duelat pe terenul de fotbal din curtea castei lui Pablo Escobar.

PARIURI. Un bărbat pe nume Brian Zembic şi-a pus silicoane în anul 1996 ca să cîştige un pariu în valoare de 100.000 de dolari. Nu le-a mai dat jos niciodată…

BrianZembic_thumb