Sporturi

Cele mai exotice case ale fotbaliştilor! Neymar are peşteră, avioanele nu au voie să zboare peste vila lui Messi, iar Cristiano are apartament inspirat din “50 Shades of Grey”

24.12.2019 | 20:56

Fotbaliștii de top din lumea întreagă sunt cunoscuți pentru viața de huzur de care au parte, pentru mașinile scumpe, dar și pentru proprietățile uriașe pe care le dețin și care costă zeci de milioane de euro.

Majoritatea jucătorilor de fotbal care evoluează la echipe de top câștigă „basculante” de bani în fiecare an, iar vedetele cu atât mai mult adună milioanele de euro, salariile uriașe fiind completate generos de câștigurile din contractele de publicitate.

ADVERTISEMENT

Familiile lor sunt asigurate cu o viață fără griji pe mai multe generații de acum încolo, mașinile de lux se înghesuie în garaje, iar garajele, evident, sunt parte componentă a unor proprietăți imobiliare de excepție. De excepție sunt, bineînțeles, și prețurile acestor adevărate „palate”, pentru că, nu-i așa?, vorba nostră populară, „Obrazul subțire cu cheltuială se ține!”.

Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo sau Wayne Rooney sunt doar câteva exemple de pe lista destul de lungă a fotbaliștilor care trăiesc în proprietăți de vis pentru muritorii de rând, dar topul numelor „mari” cu case „tari” este condus de David Beckham, care deține o „căsuță” în valoare de 40.000.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT
David Beckham, casă de 40 de milioane de euro
David Beckham, casă de 40 de milioane de euro

David Beckham, „conacul” de poveste din inima Londrei

David Beckham, fosta mare vedetă al lui Manchester United și Real Madrid, și soția sa Victoria, ex-Spice Girls, și-au achiziționat o casă de patru etaje, unde altundeva decât în inima Londrei. Fostul internațional britanic nu s-a zgârcit, că e englez, nu scoțian, și a scos din conturile sale „grase” nu mai puțin de 40.000.000 de lire sterline (46,5 milioane de euro) pentru noua vilă de lux.

Este, de fapt, un vechi conac, care a fost construit în 1880 și pentru restaurarea căruia David Beckham a mai plătit încă 6.600.000 de „pounds” (7,67 milioane de euro). Conacul are, potrivit presei britanice, două camere numai pentru pantofii Victoriei. Copiii vor ocupa tot etajul al doilea, unde se află 4 dormitoare, fiecare cu sala sa de baie.

ADVERTISEMENT

Etajul al treilea este rezervat oaspeților, cu alte 4 dormitoare, iar la ultimul etaj s-a amenajat o mică… grădină pentru relaxarea în aer liber, dar în casă! Reședința londoneză a Beckhamilor are și un salon de coafură, o sală de sport și un sistem audio complex, care permite difuzarea muzicii în orice camera prin intermediul unui telefon mobil sau al unei tablete, plasme TV rezistente la apă în toate… sălile de baie și un garaj subteran în care încap 10 mașini.

Livingul uriaș de la parter are un perete de sticlă cu „vedere” la curtea imensă, de 2.800 de metri pătrați, de fapt un parc în toată regula. Conacul are și un tunel pe care echipa de securitate îl poate folosi pentru a transporta familia Beckham fără să fie văzută, la o adresă secretă.

ADVERTISEMENT
Wayne Rooney are casa în Barbados
Wayne Rooney are casa în Barbados

Wayne Rooney şi-a „făcut” singur sala de sport

Wayne Rooney deține o vilă spectaculoasă în Barbados, cumpărată la sfatul mentorului său, cunoscutul fost mare fotbalist englez Gary Lineker, pe care a plătit nu mai puțin de 5.000.000 de lire sterline (5,8 milioane de euro). Atacantul lui D.C. United merge acolo doar în vacanță, iar în restul timpului o închiriază cu 25.000 de euro pe săptămână.

Proprietatea lui Rooney are 6 dormitoare și o piscină… infinită, cu, evident, jacuzzi și două saune, o sală de cinema și o sală de sport concepută și dotată după „indicațiile prețioase” și sub atenta supraveghere a lui Wayne.

Pe pereți a pus tablouri de sute de mii de euro și fotografii rare, în mărime naturală, cu Audrey Hepburn și Marilyn Monroe! Vila se află lângă un teren exclusivist de golf și lângă o plajă celebră, Mullina’s Beach.

Avioanele nu au voie să treacă peste vila lui Leo Messi
Avioanele nu au voie să treacă peste vila lui Leo Messi

Leo Messi. Nici avioanele n-au voie să treacă pe deasupra vilei!

Starul Barcelonei este unul dintre cei mai mai bine plătiți jucători din lume și nu poate dezamăgi când vine vorba de locul unde trăiește. A ales să cumpere cu 7 milioane de euro un conac luxuriant, situat în Bellemar, o regiune la 25 de kilometri de centrul Barcelonei, într-o arie geografică protejată, deasupra căreia nu au voie să zboare avioanele!

În clădirea cu 12 camere, Leo locuiește cu soția sa Antonella, cei trei copii ai lor și doi… câini, pe care super-fotbalistul argentinian îi iubește ca pe niște membri ai familiei. Vila este înconjurată de largi terase deschise și ferestrele expansive au vedere la Marea Mediterană.

Neymar are dig şi peşteră privată
Neymar are dig şi peşteră privată

Neymar are dig și peșteră… privată!

Neymar trăiește ca un rege atunci când merge în vacanță în Brazilia. Vedeta lui PSG și-a achiziționat o vilă cu 6 camere în zona Portobello (Santa Catarina) pe care a plătit 6,7 milioane de euro.

Are la dispoziție sală de gimnastică, sală de masaj, spa şi jacuzzi, saună, o pivniţă subterană cu spaţiu pentru 3.000 de sticle de vin, plus propriul său heliport, teren de tenis, o piscină de dimensiuni olimpice, un dig „privat” și o peșteră! Vila și „acareturile” ocupă o suprafață de 60.000 de metri pătrați.

Apartamentul lui Cristiano Ronaldo din New York este într-o zonă extraordinară
Apartamentul lui Cristiano Ronaldo din New York este într-o zonă extraordinară

Cristiano Ronaldo, apartament în New York inspirat din romanul „50 Shades of Grey”

Starul lui Juventus deține un apartament de lux în New York, pe care a plătit nu mai puțin de 18,5 milioane de dolari. 230 de metri pătrați de amenajări și finisaje de lux, în Trump Tower, un zgârie-nori care-i aparține, evident, președintelui american Donald Trump.

Acesta, apartamentul, nu președintele!, are o vedere superbă spre Central Park și îi aparținea lui Alessandro Proto, un magnat imobiliar italian și partener de afaceri al aceluiași Donald Trump.

Apartamentul, inspirat din romanul „50 Shades of Grey”, este în formă de L, are 3 dormitoare cu 3 băi cu cabina de duș din sticlă, pereți sunt îmbrăcați în lemn și tablouri, iar marmura este prezentă atât în baie, cât și pe… podea. Super-vedeta lusitană are acces la restraurantul, barul și magazinele clădirii, la o sală de sport și un centru spa, și, foarte important, la servicii de… „valet intern”!

ADVERTISEMENT
Tags: