ADVERTISEMENT
Life

Cele mai frumoase concurente de la Eurovision 2021. Cuceritoare nu doar datorită calităților vocale

FANATIK trece în revistă cele mai frumoase participante de la Eurovision 2021, dar și câteva lucruri demne de menționat despre cântărețele care se luptă pentru trofeu.
Autor: Dan Suta | 17.05.2021 | 16:22
Natalia Gordienko (Moldova(, Eden Alene (Israel) și Senhit (San Marino), trei dintre cele mai frumoase concurente de la Eurovision 2021. Foto: Instagram

Eurovision 2021 poate fi nu doar un concurs de muzică, ci și unul de frumusețe! Pe lângă reprezentanta noastră, Roxen, mai multe țări au cu ce se mândri anul acesta!

ADVERTISEMENT

Anxhela Peristeri, reprezentanta Albaniei, se luptă pentru marele premiu cu melodia „Karma” pe scena de la Rotterdam, s-a mutat la câțiva ani după ce s-a născut în Grecia, unde susține că s-a confruntat cu rasismul din cauza originilor sale albaneze.

Cele mai frumoase concurente de la Eurovision 2021

O altă apariție sexy din acest an este cea a reprezentantei Azerbaijdanului, cântăreața Efendi, care interpretează melodia „Mata Hari”. Artista a devenit celebră în țara ei după ce a participat la varianta locală a show-ului „Vocea” în anul 2016, unde a ocupat locul trei în marea finală.

Elena Tsagrinou, reprezentanta Ciprului, cântă anul acesta melodia „El diablo”, una pentru care și-a atras numeroase critici din partea ultraortodocșilor din această țară care au cerut să fie interzisă la Eurovision din cauza melodiei sale, al cărei titlu este destul de sugestiv.

ADVERTISEMENT

Nu o putem ignora nici pe exotica Eden Alene, cea care reprezintă Israelul cu piesa „Set me free”, o cântăreață cu lipici la publicul eurovizionist. Concurenta cu origini etiopiene a devenit celebră în urma participării la „X Factor Israel”.

Serbia aduce un trio sexy pe scena concursului muzical european

Și vecinii noștri de peste Prut se pot lăuda cu o apariție senzuală. Natalia Gordienko (interpreta melodiei „Sugar”). În anul 2015, cântăreața a colaborat cu label-ul Fly Records al cunoscutului Tudor Ionescu de la Fly Project.

Sârbii aduc pe scena Eurovisionului nu una, ci trei frumuseți. Trupa Hurricane, formată din Sanja Vucic, Ivana Nikolic și Ksenija Knežević își vor undui trupurile pe melodia „Loco loco”.

ADVERTISEMENT

Ultimele, dar nu cele din urmă de pe lista noastră, sunt reprezentantele Greciei și a statului San Marino. Stefania cântă melodia „Last dance”, iar Senhit, cea care va urca pe scenă sub steagul lui San Marino interpretează deja hit-ul „Adrenalina”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!