Life

Cele mai frumoase fiice de vedete. Cum arată “comorile” lui John Travolta și Jamie Foxx

06.04.2021 | 20:52
Jamie Foxx și John Travolta au niște fiice superbe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O vorbă din popor spune că “așchia nu sare departe de trunchi”. Se pare că acest lucru este valabil și în cazul unor vedete de la Hollywood. John Travolta, Cindy Crawford sau Jamie Foxx au niște fete absolut superbe, care atrag privirile oriunde își fac apariția. Cine sunt cele mai frumoase fiice de vedete?

Actorul John Travolta a trecut prin momente înfiorătoare. Și-a pierdut fiul, dar și soția, pe îndrăgita Kelly Preston. Acum, John a postat pe contul lui de Instagram o imagine splendidă cu Ella, care a împlinit vârsta de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

În anul 2009, se stingea din viață Jett, fratele Ellei. Suferea de autism și avea doar 16 ani. Poate acesta a fost și motivul pentru care actorul și-a ținut fiica departe de luminile reflectoarelor.

Ele sunt cele mai frumoase fiice de vedete

Fiica lui Jamie Foxx, Corinne, i-a moștenit talentul. Este actriță și cântăreață, iar frumusețea ei este un atu care i-a atras aprecierea fanilor. Cei doi chiar au colaborat pe plan profesional, de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Actorul s-a iubit o perioadă bună cu Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise. Și ea are o fiică ținută departe de luminile reflectoarelor. Suri a moștenit frumusețea părinților ei, iar acum este o adolescentă în toată firea.

Din păcate însă, Suri nu are deloc o legătură bună cu tatăl ei. După divorț, actorul a renunțat la propriul său copil, în favoarea cultului scientologic.

ADVERTISEMENT

„Este foarte puternică. Dintotdeauna a avut o personalitate puternică. Începea o activitate și muncea din greu pentru a deveni foarte bună. Apoi zicea: „Ok, acum voi încerca altceva”. Este foarte focusată și muncește din greu”, a declarat Katie despre fiica sa.

Kaia Gerber este fiica faimoasei Cindy Crawford. Se pare că nu a moștenit doar frumusețea fizică a mamei sale, ci și pasiunea pentru modeling. A ajuns chiar să concureze pentru postul de modelul anului.

ADVERTISEMENT

Și viața personală a acesteia este una intensă și plină de surprize. Kaia Gerber s-ar fi iubit atât cu bărbați celebri, cât și cu femei. Una dintre cele care au trecut prin patul ei este chiar o colegă de breaslă.

ADVERTISEMENT