Fotbal intern

Cele mai frumoase iubite şi soţii de fotbalisti români. Galerie foto

05.05.2018 | 20:22

Frumuseţea româncelor este deja cunsocută în lume. Fotbaliştii români ştiu şi ei despre ce e vorba, aceştia având iubite şi soţii din ţara natală. Cele mai frumoase iubite şi soţii de fotbalisti români se regăsesc în galeria foto.

Portarul celor de la FCSB, Edward Stăncioiu, este naşul lui Adrian Mutu. Împreună cu soţia sa, frumoasa Bea, sunt naşii lui Adi Mutu, care a fost director la Dinamo până în această iarnă, după care a mers la FRF pentru ca apoi să meargă antrenor în Liga 1, la FC Voluntari. Soţia lui Stăncioiu este pasionată de fitness, iar din imaginile pe care le postează pe site-urile de socializare se poate observa imediat.

Edward Stăncioiu şi soţia sa, Bea, în topul celor mai frumoase iubite şi soţii de fotbalişti români

Bianca este soţia lui Romario Benzar, cea care i-a dăruit fundaşului celor de la FCSB un băieţel, pe care l-au botezat Mario. Jucătorul echipei de pe primul loc în Liga 1 Betano nu este într-un moment prea fericit acum, deşi în viaţa personală îi merge bine. Recent, acesta a fost fotografiat fumând pe ascuns, deşi i-a promis patronului său că a renunţat la acest viciu. Benzar nu fuma singur, ci împreună cu “decarul” Florin Tănase, jucător despre care nu se ştia că ar fi un împătimit al acestui viciu.

Romario Benzar şi Bianca, cea care i-a dăruit un băieţel

Pintilii şi Popescu, prieteni de familie

Cei doi închizători de la vicecampioana României, Mihai Pintilii şi Ovidiu Popescu se înţeleg foarte bine, la fel şi soţiile lor, Gabi şi Alina. Cele două merg împreună la meciurile FCSB-ului, iar anul trecut au fost protagonistele unei bătăi în toaleta Arenei Naţionale, după ce au dat nas în nas cu fosta amantă a lui Popescu.

Gabi, soţia lui Mihai Pintilii, şi Alina, soţia lui Ovidiu Popescu se află în topul celor mai frumoase iubite şi soţii de fotbalişti români

Ovidiu Popescu a negat că ar fi avut o relaţie cu tânăra agresată de soţia sa în baie, iar Becali şi-a crezut jucătorul: “S-a zgâriat singură. Vrea să apară la televizor şi de asta face așa. Mi-a spus Ovidiu că e o minciună, că ea inventează. Se laudă că a fost cu el. El a spus că nici nu o cunoaşte”, spune Becali.

Ovidiu Popescu şi Alina, soţia sa

Filip se însoară

Mijlocaşul “roş-albaştrilor” îşi va oficializa relaţia pe care o are cu Georgiana de mai bine de cinci ani de zile. Frumoasa blondă cu care Lucian Filip se iubeşte îi va deveni soţia în acest an, urmând ca la vară să aibă loc nunta.

Lucian Filip şi Georgiana Raluca

Coman, spectacol pe malul mării

Florinel Coman “Mbappe” a fugit la mare imediat după meciul dintre FCSB şi CFR Cluj. Acesta şi-a luat iubita şi prietenii şi au plecat pe malul mării, pentru a petrece cum se cuvine de 1 mai. Coman şi ceilalţi s-au distrat în cluburile de fiţe de la Mamaia, au cântat, au dansat şi au arătat totul pe site-urile de socializare.

Florinel Coman şi Ioana, iubita sa

Dennis, băiat cuminte

Pe Man, Bucureştiul nu l-a schimbat. Jucătorul pe care Gigi Becali visează să ia 100 de milioane de euro se iubeşte şi acum cu pritena din copilărie. O frumuseţe de fată din Arad, fostă câtigătoare a concursului de Miss din oraş , i-a furat inima lui Dennis, iar acesta i-a rămas fidel chiar dacă îi desparte sute de kilometri.

Dennis Man şi iubita sa

CFR, în top cu cele mai frumoase iubite şi soţii de fotbalişti români

Cristian Manea, fudnaşul ardelenilor se mândreşte pe site-urile de socializare cu iubita sa, Andreea Alina, o frumoasă blondă cu ochii albaştri. Cei doi se iubesc de mai mulţi ani, iar Manea a avut-o aproape pe iubita sa şi în prioada în care juca în Belgia.

Cristian Manea şi Andreea Alina, iubita sa

Ţucudean este căsătorit cu Ana Maria, cea care i-a dăruit doi băieţei. Deşi se spune în popor că băieţii le seamănă mamelor, fii atacantului de la CFR Cluj îi seamănă leit acestuia.

George Ţucudean, împreună cu soţia şi cei doi băieţi

Dragoste tradiţional-românească

Adi Rus, portarul celor de la CFR Cluj, trăieşte de câteva luni de zile o frumoasă poveste cu Vlăduţa Lupău, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară.

Adi Rus aduce CFR în topul cluburilor cu cele mai frumoase iubite si sotii de fotbalisti romani

Oltencele, în top

Jucătorii lui Devis Mangia se mândresc cu iubitele pe care le au! Alex Mitriţă şi compania au parte meci de meci de susţinerea iubitelor şi a soţiilor, care vin cu drag pe noul “Ion Oblemenco”.

Alexandru Mitriţă şi iubita sa

Mijlocaşul Craiovei este susţinut meci de meci din tribunele stadionului oltenilor. Mitriţă îi dedică iubitei sale fiecare reuşită în tricoul Craiovei, iar la meciul în care a reuşit un hattrick, a mers direct la aceasta, i-a dat mingea pe care şi-a luat-o acasă, apoi a fost surprins de camerele de luat vederi pe când era felicitat de aceasta.

Gardoş, tată de băiat

Fundaşul vândut de Steaua în Anglia a revenit în ţară, la Universitatea Craiova. Florin Gardoş a devenit tătic de curând, având un băieţel cu frumoasa sa soţie, Diana.

Florin Gardoş şi soţia sa, Diana

Hanca a devenit şi el tătic

Formaţia din Ştefan cel Mare are frumuseţi nenumărate în rândul soţiilor de jucători de la Dinamo. Sergiu Hanca este căsătorit cu Andreea, o frumoasă brunetă care i-a dăruit un băieţel.

Sergiu Hanca e felicitat de soţia sa, Andreea

Recent, soţii Hanca şi-au creştinat băieţelul.

Sergiu Hanca, împreună cu soţia