Simona Halep

Cele mai frumoase lovituri ale Simonei Halep în primul set cu Bianca Andreescu! ”Excelentă defensivă”. VIDEO

28.10.2019 | 15:34
Cele mai frumoase lovituri ale Simonei Halep in primul set cu Bianca Andreescu Excelenta defensiva VIDEO
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut câteva lovituri senzaționale în primul set cu Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Românca a reușit să ridice în picioare publicul prezent în arena chineză, iar oficialii de la WTA au numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Cele mai frumoase lovituri ale Simonei Halep în primul set cu Bianca Andreescu

Loviturile Simonei Halep din primul set al întâlnirii cu Bianca Andreescu au fost gustate din plin de fanii prezenți la Shenzhen. Primul punct magistral al campioanei de la Wimbledon a venit la scorul de 2-1 și 40-40 pentru canadiancă pe serviciul acesteia. Halep a rezistat bine în punct și a profitat de o scurtă neinspirată a adversarei și a punctat după o frumoasă cursă la fileu.

ADVERTISEMENT

Al doilea punct magistrat a venit pe propriul serviciu, la scorul de 2-2 și 40-40. Halep a avut din nou o apărare foarte bună și profitând de o minge mai scurtă venită de la Andreescu a punctat decisiv din mijlocul terenului. După această reușită, cei de la WTA au titrat: ”Excelentă defensivă a Simonei Halep”.

 

Simona Halep debutează împotriva Biancă Andreescu la actuala ediție de la Turneul Campioanelor. La rândul ei, și sportiva din Canada a reușit o lovitură cu adevărat excepțională. În primul meci al Grupei Violet, Elina Svitolina, deținătoarea trofeului, a învins-o pe Karolina Pliskova.

ADVERTISEMENT