Life

Cele mai ghinioniste zodii în vara anului 2022. Lucrurile se complică pentru Capricorni

Trei zodii sunt pândite de ghinion în vara anului 2022. Printre nativii care nu au parte tocmai de bucurii se numără Capricornii, destul de încercați de soartă în ultima vreme.
31.05.2022 | 18:30
Cele mai ghinioniste zodii in vara anului 2022 Lucrurile se complica pentru Capricorni
Trei zodii sunt ghinioniste în vara anului 2022. Foto: thebeaverton.com
ADVERTISEMENT

Pentru trei zodii, vara anului 2022 vine cu câteva încercări în viață. Ghinioanele se țin lanț mai ales dacă vor alege să nu privească realitatea în față, așa cum este ea!

Zodiile ghinioniste în vara anului 2022

Capricornii au tot avut de tras din cauza încăpățânării lor în ultima perioadă. Iată că în vara lui 2022 trebuie să deconteze toate deciziile greșite pe care le-au luat până acum. Se vor concentra mai mult pe lucrurile pe care le au de reparat.

ADVERTISEMENT

Au nevoie de mai multă stabilitate emoțională, iar pentru asta nu e exclus să apeleze la specialiști ori la niște prieteni care țin cu adevărat la ei. Nu mai pot ascunde anumite situații, nu se mai pot minți pe sine.

Pe plan amoros, cei care vor să înceapă ceva frumos s-ar putea să se împiedice încă din fașa relației. Ar fi bine să mai aștepte pentru angajamente în iubire până la debutul toamnei.

ADVERTISEMENT

O vară ceva mai complicată vor avea și Gemenii, mai ales în luna iunie. Iubirea nu este punctul lor forte în prima lună de vară. Tind să se focuseze pe niște principii greșite și au de pierdut destul de mult din această cauză.

Balanțele, obligate la compromisuri

Discuțiile cu partenerul de viață se pot cosmetiza, însă ar fi bine ca sinceritatea să primeze. Nu mai pot ascunde gunoiul sub preș. Nu se mai pot preface că totul e roz. Vor lua anumite decizii ce nu vor fi tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Pe lista zodiilor ghinioniste se numără și Balanțele. Nativii de aer au de făcut niște promisiuni unor persoane care nu sunt tocmai pe placul lor.

Cum s-ar zice, trebuie să facă pact cu Diavolul pentru a trece puntea. Este o vară plină de compromisuri mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

August aduce un pic de noroc financiar pentru Balanțe. Iunie și iulie vor fi două luni de foc, două luni peste care vor trece cu multă dificultate.

 

ADVERTISEMENT
Tags: