Life

Cele mai hot imagini cu tenismena Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac. Fotografiile care au făcut deliciul Instagramului

22.07.2020 | 15:45
Sorana Cîrstea. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai apreciate tenismene din România, însă, în ultima vreme, a ajuns vizorul publicului și pentru controversata relație de iubire pe care ar avea-o cu Ion Ion Țiriac.

Vă prezentăm cele mai hot imagini cu sportiva noastră, realizate la mai multe evenimente, ori chiar pe plajă, în vacanță.

ADVERTISEMENT

Fotografiile sunt o selecție făcută din aparițiile pe care tenismena le-a avut în ultimii ani, cea mai intens comentată fiind cea de la Miami.

Sorana Cîrstea, în ținute hot

Ion Ion Țiriac a divorțat în 2017 de Ileana Lazariuc, însă informația a ajuns publică abia în 2019, iar singura declarație despre mariajul de 10 ani al celor doi a fost din partea fiicei Anastasiei Lazariuc.

ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc și-a rugat prietenii virtuali să nu pună alte întrebări și a specificat că relația dintre ea și fostul soț a rămas la fel de bună și își cresc cei doi copii împreună.

La scurt timp după ce s-a aflat de divorț, Ion Ion Țiriac a fost asociat cu tenismena Sorana Cirstea, despre care s-ar spune că formează cel mai nou cuplu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

Fiul miliardarului Țiriac a fost văzut la nenumărate meciuri ale sportivei, iar în ultima vreme își petrec și vacanțele împreună, spun voci din preajma celor doi.

În imaginile de mai jos o veți vedea pe Sorana Cîrstea în cele mai îndrăznețe apariții ale sale. Ea a reușit să-l cucerească pe Ion Ion Țiriac prin simplitate, dar și pentru că este o femeie frumoasă.

ADVERTISEMENT

Tenismena este în clasamentul WTA

Sorana-Mihaela Cîrstea este una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis din România, iar în 18 augusut 2009 a fost clasată drept cea mai bună tenisistă română, cu locul 23 în clasamentul WTA, după ce ajungea în sferturile turneului de la Roland Garros și Los Angeles.

ADVERTISEMENT