Fotbal international

Cele mai importante momente ale serii de Liga Campionilor! Kepa a salvat-o pe Chelsea + modul ciudat prin care Messi a luat cartonaş galben

28.11.2019 | 00:31
Cele mai importante momente ale serii de Liga Campionilor Kepa a salvato pe Chelsea  modul ciudat prin care Messi a luat cartonas galben
ADVERTISEMENT

Etapa 5 din Champions League s-a terminat, dar și seara de miercuri, 27 noiembrie a adus multe momente interesante, amuzante, dar și bizare. Totul a pornit cu penalty-ul slavat de Kepa care a ajutat-o pe Chelsea în meciul cu Valencia, dar portarul spaniol a gafat la golul marcat de Daniel Wass.

Cele mai importante momente ale serii de Liga Campionilor

În afară de penalty-ul pe care Kepa l-a apărat, portarul spaniol a gafat la golul doi al „liliecilor” pentru că nu a ieșit la o centrare, iar mingea a intrat direct în poartă. Valencia a avut un jucător care a părut că ține mai mult cu adversarii decât cu propria echipă. Maxi Gomez a ratat 3 ocazii imense singur cu portarul, dar și cu poarta liberă și a devenit ghinionistul serii.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a făcut o partidă excepțională din nou pentru Barcelona chiar la al 700-lea meci în tricoul catalanilor, dar starul argentinian a luat și un cartonaș galben dintr-un motiv cu adevărat bizar. Messi i-a semnalizat arbitrului că nu a fost penalty la o fază la care catalanii cereau să se dicteze lovitură de pedeapsă, iar „centralul” i-a acordat cartonașul galben, după un moment inexplicabil.

Cartonașul galebn primit de Lionel Messi. Sursă foto: twitter
Cartonașul galebn primit de Lionel Messi. Sursă foto: twitter

11 minute de prelungiri la partida dintre RB Leipzig și Benfica Lisabona

Partida dintre RB Leipzig și Benfica Lisabona a fost prelungită cu 11 minute pentru că au existat mai multe faze care au dus la decizia arbitrului. Mai întâi a fost un fault mai dur, iar după a fost o verifivcare VAR din partea arbitrului, momente în care partida a fost întreruptă.

ADVERTISEMENT

Tot la capitolușl VAR a suferit și Inter Milano în meciul cu Slavia Praga. Italienii au făcut 2-0 în minutul 35, dar arbitrul a verificat sistemul VAR, a anulat golul marcat și a dictat penalty pentru cehi, din care au reușit să egaleze.

Până la urmă Inter a câștigat partida cu 3-1, deși în prelungirile partidei a mai înscris încă o dată, dar golul a fost anulat din nou în urma corecției VAR.

ADVERTISEMENT
Antoine Griezmann ajutând arbitrul. Sursă foto: sport.es
Antoine Griezmann ajutând arbitrul. Sursă foto: sport.es

La meciul Barcelonei, în afară de galbenul bizar primit de Lionel Messi, Clement Turpin, arbitrul partidei, a primit o minge în față de la Luis Suarez, moment în care s-a dezechilibrat. Antoine Griezmann s-a dus la el și i-a arătat două degete întrebându-l pe „central” dacă le poate distinge. În cele din urmă arbitrul și-a revenit și a dus meciul la bun sfârșit.

Tags: