Fotbal international

Cele mai tari reacții după tragerea la sorți! Atalanta, încântată de meciurile cu Valencia: „Cel mai bun cadou de Crăciun” + „Nu cred că Simeone aleargă prin sufragerie de bucurie”

16.12.2019 | 17:56
Cele mai tari reactii dupa tragerea la sorti Atalanta incantata de meciurile cu Valencia Cel mai bun cadou de Craciun  Nu cred ca Simeone alearga prin sufragerie de bucurie
ADVERTISEMENT

Tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor a stârnit și reacții amuzante. Președintele celor de la Atalanta spune despre întâlnirea cu Valencia că este „cel mai bun cadou de Crăciun”, în timp Jurgen Klopp este convins că Diego Simeone nu „dansează de bucurie prin casă”, după ce a aflat că Atletico va întâlni Liverpool.

Cele mai tari reacții după tragerea la sorți de la Nyon

Atalanta a fost surpriza ediției trecute din Serie A, reușind să termine pe locul trei și să obțină, în același timp, calificarea în grupele Champions League. „Minunea” nu părea să continue și în acest sezon, italienii având trei înfrângeri după primele trei etape din grupa din care au mai făcut parte Manchester City, Dinamo Zagreb și Șahtior.

ADVERTISEMENT

Remiza cu City din runda a patra a grupei a reaprins speranțele Atalantei, iar cele șase puncte obținute în ultimele două meciuri au dus-o în optimile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

Sorții au fost favorabili pentru Atalanta, care va întâlni una dintre cele mai slab cotate echipe din prima urnă valorica, Valencia, iar președintele clubului italian nu și-a ascuns încântarea.

ADVERTISEMENT

Valencia? Cel mai bun cadou pe care îl puteam primi de Crăciun! Am reușit să evităm echipele grele, dar, totuși, trebuie să fim conștienți că avem o misiune dificilă, Valencia este o echipă cu experiență în cupele europene”, a declarat Antonio Percassi, conform Corriere dello Sport.

„Nu cred că Simeone aleargă prin sufragerie de bucurie”

Jurgen Klopp, care va întâlni Atletico Madrid în optimile Ligii Campionilor, declară că se așteaptă la o confruntare grea, dar este convins că nici Diego Simeone nu este foarte încântat că va întâlni câștigătoarea ediției trecute.

ADVERTISEMENT

Eram sigur că vom juca la Madrid, fie cu Real, fie cu Atletico. Avem amintiri fantastice de la Madrid (n.r. Liverpool a câștigat finala din 2019 pe Wanda Metropolitano), asta este tragerea, grea, exact așa cum ne așteptam. Nici Simeone nu cred că aleagă prin sufragerie de bucurie că va întâlni Liverpool.

Dacă îmi aduc bine aminte, am folosit vestiarul dedicat echipei gazdă la finală, poate îi rugăm să ne lase să ne schimbăm din nou acolo. Vestiarul era plin de postere cu noi, dar cred că le-au dat jos de atunci.

ADVERTISEMENT

Atunci am trăit una dintre cele mai bune nopți din viața mea, dar acum trebuie să mergem acolo să dăm ce avem mai bun. Apoi îi vom primi pe Anfield, care e un loc la fel de simpatic simpatic”, a spus Klopp, conform As.

„O echipă uriașă, dar îi așteptăm fără frică”

Gennaro Gattuso a devenit recent antrenorul lui Napoli, după demiterea lui Carlo Ancelotti. Primul meci pe care „Rino” îl va antrena în Champions League va fi contra Barcelonei, pe teren propriu.

Deși echipa este pe locul opt în Serie A, la 11 puncte de prima poziție de Champions League, Gattuso declară că Napoli va aborda meciul cu Barcelona „fără frică”.

O echipă uriașă, un meci extraordinar, o dublă fascinantă, dar îi așteptăm fără nicio frică”, susține Gattuso.

Tabloul complet al optimilor Champions League:

  • Borussia Dortmund – PSG
  • Real Madrid – Manchester City
  • Atalanta – Valencia
  • Atletico Madrid – Liverpool
  • Chelsea – Bayern
  • Lyon – Juventus
  • Tottenham – Leipzig
  • Napoli – Barcelona
ADVERTISEMENT
Tags: