Life

Cele mai infidele femei din zodiac. Cine înșală cu zâmbetul pe buze

21.05.2020 | 12:06
Cele mai infidele femei din zodiac Cine insala cu zambetul pe buze
Patru femei din zodiac înșală fără să clipească. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm un horoscop atipic și anume lista cu cele mai infidele femei din zodiac. Sunt patru la număr și pot înșela fără ca partenerul să afle vreodată că au călcat strâmb!

Cele mai infidele femei din zodiac

Femeia născută în zodia Fecioară. Chiar dacă pledează pentru fidelitate și este tot timpul dispusă să facă sacrificii pentru relația lor, nativele Fecioară pot înșela cu lejeritate atunci când nu se simt pe deplin apreciate și iubite.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nu lasă urme și sunt capabile să întoarcă povestea în favoarea lor atunci când sunt descoperite.

Femeia Leu. Și cele născute sub acest semn de foc pot înșela fără ca bărbatul să își dea seama.

ADVERTISEMENT

Femeia Scorpion se bucură când înșală, dar nu suportă să i se pună coarne

Leoaicele flirtează de obicei și rareori se ajung la ceva concret, însă atunci când sunt decise să înceapă o aventură amoroasă paralelă cu relația lor, înseamnă că au luat deja o decizie și despărțirea de partener este foarte aproape.

Femeia Capricorn. Cele născute sub acest semn de pământ nu suportă să fie controlate. Înșală atunci când simt că le este invadată intimitatea, atunci când partenerul își exercită puterea într-un mod pe care acestea îl consideră nepermis.

ADVERTISEMENT

Femeile Capricorn vor libertate și înțelegere deplină din partea unui bărbat, așa că nu vor accepta să fie niciodată sub papucul acestora, ba dimpotrivă, ele sunt cele care se află mai mereu la cârma relației.

Femeia născută în zodia Scorpion. Scorpioanele nu sunt făcute pentru a fi fidele. Pentru ele, acest concept este unul învechit, ba chiar consideră că o aventură din când în când poate ajuta relația în care se află.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, dacă sunt înșelate, lucrurile se schimbă radical, căci nu le convine să fie în cealaltă ipostază. Viața acestor native este învăluită într-un mister de nedeslușit.

 

ADVERTISEMENT