Life

Cele mai infidele zodii. Nativii care reușesc să despartă orice cuplu

07.08.2020 | 15:55
Cele mai infidele zodii Nativii care reusesc sa desparta orice cuplu
Gemenii și Scorpionii se numără printre zodiile cele mai infidele. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Cu siguranță cunoști cel puțin o persoană care „zboară din floare-n floare” și nu ezită să despartă orice cuplu pentru a-l cuceri pe cel sau cea după care i s-a aprins călcâiele.Te-ai gândit vreodată de unde vine acest comportament?

Ei bine, astrologii au ajuns la concluzia că zodia în care s-au născut le influențează radical atitudinea când vine vorba despre viața sentimentală. Dacă unii nativi preferă să-și caute răbdători sufletele pereche și să le rămâne fideli până la sfârșitul vieții, alții preferă să evite relațiile de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Ba chiar încearcă și de cele mai multe ori reușesc să destrame cupluri care la prima vedere pot părea de neatins. Asta pentru că adoră provocările și nu pot accepta un refuz. În rândurile următoare vă prezentăm topul celor mai infidele semne zodiacale.

Scorpionii cuceresc „prada” cu o ușurință demnă de invidiat

La loc de cinste stă Scorpionul, un nativ atât de abil încât aproape că nimic nu poate sta între el și cel pe care și-a propus să îl cucerească. Dacă te afli în această postură, sfatul nostru este să încerci să te îndepărtezi cât încă mai ai ocazia.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar imediat ce ai intrat în vorbă cu o astfel de persoană ești victimă sigură. Își planifică atent fiecare mișcare și știe cum să te prindă în mrejele ei. Unde mai pui că intuiește imediat punctele slabe ale celui de lângă ea și știe cum să le exploateze astfel încât să obțină tot ce își dorește.

Săgetătorii sunt buni povestitori, iar Gemenii se adaptează foarte ușor la comportamentul celor din jur

Cât despre Săgetători, aceștia pot să cucerească pe absolut oricine cu talentul lor de povestitori şi pofta de viaţă de care dau dovadă. Totul îți va părea o simplă joacă până în clipa în care vei realiza că încet, dar sigur te-ai îndrăgostit și nu mai poți trăi fără ea.

ADVERTISEMENT

Cei mai periculoși prădători rămân, însă, nativii din zodia Gemeni, datorită duplicității care îi caracterizează. Pot trece extrem de uşor de la o stare la alta și se pot adapta la comportamentul celor din jur, astfel încât să ai impresia că ai întâlnit sufletul pereche.

Femeia Gemeni va şti cum să procedeze pentru a-l cuceri pe cel care i-a căzut cu tronc. Datorită naturii sale ascunse, va reuşi să îl facă să se îndrăgostească de ea, fără ca el să-și dea seama de direcția în care încearcă să ducă relația lor.

ADVERTISEMENT