Cele mai mari pericole în viaţă, în funcţie de zodie

În funcţie de zodia în care ne-am născut, spun astrologii, ne putem confrunta cu anumite probleme, unele serioase, altele de scurtă durată, de-a lungul vieţii....
12.06.2016 | 08:26
Cele mai mari pericole in viata in functie de zodie

În funcţie de zodia în care ne-am născut, spun astrologii, ne putem confrunta cu anumite probleme, unele serioase, altele de scurtă durată, de-a lungul vieţii.

Berbec

Multe dintre planurile pe care ti le faci nu sunt finalizate cu succes si relatiile tale cu cei din jur sunt adesea tensionate (ai mereu parte de certuri).

Taur

Suferi de o frica incontrolabila de a pierde totul si ai tendinta de a fi geloasa, ceea ce iti afecteaza relatiile cu cei din jur.

Gemeni

Nu reusesti sa iti pastrezi prietenii si ai numai relatii trecatoare, care nu iti ofera satisfactie.

Rac

Esti hipersensibil si te ofensezi foarte usor. Aceasta tendinta de a lua totul personal iti dauneaza in relatie si il indeparteaza pe partener de tine.

Leu

Nevoia ta de a fi in centrul atentiei ii indeparteaza pe cei din jur de tine.

Fecioară

Ai vrea mai mult de la viata, pentru ca ti se pare ca duci o existenta plictisitoare.

Balanţă

Nu ai timp si pentru tine si te simti foarte apasata de problemele celorlalti.

Scorpion

Faci cum faci si cumva reusesti mereu sa te autosabotezi si sa iti distrugi singur planurile, fie ca este vorba despre cariera sau despre viata personala.

Săgetător

Prietenii tai nu sunt prea dispusi sa ti se alature atunci cand iti faci niste planuri, din cauza ca ai o reputatie de persoana care vorbeste multe, dar face putine.

Capricorn

Desi muncesti in continuu, cumva nu reusesti sa bifezi toate task-urile si ai momente cand ramai in urma.

Vărsător

Nu reusesti niciodata sa avansezi la munca si nu te simti recompensat destul pentru munca ta.

Peşti

Desi castigi la fel de multi bani sau poate chiar mai multi decat prietenii tai, esti primul care se plange ca are contul gol, conform divahair.ro.

Sursă: realitatea.net