Fotbal international

Cele mai mari ratări ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Fanii lui Leo Messi se vor delecta. VIDEO

27.08.2019 | 17:19
Cele mai mari ratari ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus Fanii lui Leo Messi se vor delecta VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este cel mai important transfer al anului 2018. Juventus a reuşit să îl transfere pe starul portughez de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, după ce Ronaldo a intrat într-un conflict cu Florentino Perez şi a anunţat că nu mai vrea să rămână în capitala Spaniei. 

Cele mai mari ratări ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Fanii lui Leo Messi se vor delecta

În primul său sezon în Italia, Cristiano Ronaldo a câştigat primul său “Scudetto”, însă a ratat principalul obiectiv al echipei, câştigarea UEFA Champions League. A fost motorul echipei în optimile de finală cu Atletico Madrid când a marcat un hattrick în retur, scor 3-0, după 0-2 în tur, însă nu a mai putut face nimic în faţa lui Ajax, care a eliminat Juve în sferturile de finală cu 3-2 la general.

ADVERTISEMENT

Starul portughez a jucat în 43 de meciuri pentru “Bătrâna Doamnă” în stagiunea precedentă şi a reuşit să marcheze 28 de goluri, sub standardul “galactic” de 40 de goluri pe sezon pe care şi l-a impus la Real Madrid. Chiar dacă în multe momente a fost omul decisiv al celor de la Juventus, Ronaldo a avut şi execuţii mai puţin reuşite, care au stârnit o mulţime de zâmbete. O parte dintre ele au fost comprimate într-un clip care îi va delecta pe fanii lui Leo Messi.

VEZI VIDEO: 

Cristiano Ronaldo a declarat recent că obiectivul său primordial de la Juventus e să câştige UEFA Champions League cu formaţia italiană după ce a reuşit asta atât cu Manchester United, cât şi cu Real Madrid, celelalte cluburi uriaşe la care portughezul a evoluat. Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată şi despre retragerea din activitate. Starul portughez a declarat că ar putea să se retragă la finalul sezonului, dar la fel de bine să continue până la 40-41 de ani.

ADVERTISEMENT
Cele mai mari ratări ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Fanii lui Leo Messi se vor delecta. VIDEO
Cele mai mari ratări ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Fanii lui Leo Messi se vor delecta. VIDEO
  • 34 de ani are Cristiano Ronaldo
  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lusitanului