Fotbal international

Cele mai mari surprize din Cupa Spaniei! Deportivo Alaves a fost eliminată de o formație din liga a patra. Malaga, fostă sfertfinalistă în Champions League, a părăsit competiția din primul tur

18.12.2019 | 00:12
Cele mai mari surprize din Cupa Spaniei! Deportivo Alaves a fost eliminată de o formație din liga a patra. Malaga, fostă sfertfinalistă în Champions League, a părăsit competiția din primul tur
Deportivo Alaves a fost eliminată de o echipă din Liga a patra. Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Marți au avut loc primele meciuri din Cupa Spaniei. Deportivo Alaves, formație din La Liga, a oferit cel mai surprinzăr rezultatul din runda inaugurală a competiției, fiind eliminată de Jaen, echipă din al patrulea eșalon. De asemenea, Malaga, club ajuns în liga a doua, a fost învinsă de Escobedo, din liga a patra.

Deportivo Alaves, eliminată din Cupa Spaniei de o echipă din liga a patra

Deportivo Alaves este pe locul 14 în La Liga după 17 runde, cu 19 puncte, dar în Cupa Spaniei a produs cea mai mare surpriză a rundei inaugurale. Echipa lui Asier Garitano a întâlnit Real Jaen pentru primul meci din Cupă, iar tabela stadionului din localitatea andaluză arăta la pauză un neverosimil 1-0 pentru formația din liga a patra.

ADVERTISEMENT

Șansele celor de la Alaves de revenire au scăzut considerabil la începutul reprizei secunde, când fundașul central Victor Laguardia a fost eliminat.

În superioritate numerică, gazdele au marcat pentru 2-0 în minutul 84. Jocul nu a fost încheiat, Alaves reușind să reducă din diferență la următorul atac, însă Fran Hernandez, mijlocașul ofensiv al celor de la Jaen a spulberat orice speranță a oaspeților în prelungiri, când a marcat pentru 3-1.

ADVERTISEMENT

Union Montanesa Escobedo a bătut Malaga

Malaga a fost una dintre surprizele plăcute ale ediției 2012 – 2013 din Champions League, când a reușit să ajungă în sferturile de finală, după sezoane consecutive cu clasări în fruntea clasamentului din La Liga.

În prezent, Malaga a ajuns în al doilea eșalon, iar marți a fost eliminată din Cupă de o echipă din a patra ligă, Union Montanesa Escobedo.

Pe stadionul de 2.000 de locuri din Escobedo, localitate din Cantabria, echipa gazdă nu i-a dat nicio șansă formației care termina pe locul patru în La Liga în urmă cu șapte ani.

ADVERTISEMENT

Union Montanesa s-a impus cu 2-0, după goluri venite în minutele 54 și 84, și a eliminat-o pe Malaga încă din primul tur al Cupei Spaniei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri