Sport

Cele mai nebune bilete la pariuri ale verii! Cum a câştigat 1.000.000 de lire un englez şi pariorul care a nimerit scorurile corecte la Croaţia – Spania şi Franţa – Elveţia

Doi pariori au reușit să se îmbogățească după ce au câștigat în aceste zile cu bilete aproape imposibile la prima vedere.
30.06.2021 | 09:30
Cele mai nebune bilete la pariuri ale verii Cum a castigat 1000000 de lire un englez si pariorul care a nimerit scorurile corecte la Croatia  Spania si Franta  Elvetia
Doi pariori au reușit să se îmbogățească după ce au câștigat în aceste zile cu bilete aproape imposibile la prima vedere. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, 28 iunie, a fost probabil cea mai nebună de la Euro 2020, ambele întâlniri din optimile de finală încheindu-se cu rezultate neașteptate și după prelungiri sau lovituri de departajare.

Spania și Croația au încheiat 3-3, iar ibericii au mers mai departe după ce au mai marcta două goluri în prelungiri, în timp ce Elveția a scos campioana mondială Franța la loviturile de departajare, tot după un 3-3 neverosimil la finalul celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Două bilete la pariuri care te fac să te crucești

Cele două bilete la pariuri cu câștiguri fabuloase s-au înregistrat în Germania și Anglia și au fost obținute cu investiții minime, dar cu o inspirație incredibilă.

Publicația Bild a anunțat că un parior din Germania a mizat suma de 5 euro pe scorul corect la cele două meciuri de luni de la Euro 2020. Rezultatul de 3-3 la Spania – Croația și Franța – Elveția a avut fiecare o cotă de 150,00, astfel cota totală a ajuns la 22.500,00.

ADVERTISEMENT

Inspiratul parior a avut și noroc de goluri în ultimele minute ale timpului regulamentar. Croații au revenit de la 1-3 cu reușite în minutele 85 și 90+2, iar elvețienii au avut și ei o întoarcere spectaculoasă tot de la 1-3, cu goluri date în 81 și 90.

Toată această conjunctură favorabilă i-au adus pariorului din Germania un câștig de aproape 107.000 de euro. Și să nu uităm de unde am plecat. Suma investită a fost de doar 5 euro.

ADVERTISEMENT

bilete pariuri

A luat milionul cu doar 11,50 de lire sterline

Însă, adevărata bombă la pariuri a venit din Anglia, acolo unde un norocos a devenit milionar în lire sterline cu ajutorul a două meciuri de fotbal și patru evenimente din golf și asta în condițiile în care a mizat o sumă modică.

Pariorul a jucat la o casă din Londra un bilet cu 11,50 lire sterline, iar cota sa finală a fost de 90.396,00. Cu mult noroc, acesta a ajuns să încaseze fabuloasa sumă de 1.039.544 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Cele două meciuri de fotbal alese pe bilet au avut și cele mai mici cote. Este vorba de partidele din ultima etapă a Grupei D de la Euro 2020. Pariorul a mizat pe victoria Angliei în fața Cehiei (cotă 1,55) și pe succesul Croației în partida cu Scoția (cotă 2,40).

Însă, evenimentele din golf pe care le-a ales i-au crescut considerabil cota. El a mizat pe diferite competiții din elegantul sport, iar cotele au fost de 6,00, 7,50, 15,00 și 36,00.

Acesta din urmă a reprezentat succesul lui Harris English la Travelers Championship și i-a dat cele mai mari bătăi de cap, mai ales că a fost ultimul eveniment de pe bilet. Jucătorul american a reușit victoria cu mari emoții, dar a fost punctul final pentru un bilet cu adevărat nebun.

ADVERTISEMENT
Tags: