Premier League

Cele mai nebune petreceri de Crăciun. Cum au ajuns vedetele din Premier League la spital și poliție

25.12.2020 | 10:20
Cele mai nebune petreceri de Craciun Cum au ajuns vedetele din Premier League la spital si politie
ADVERTISEMENT

Petrecerile de pomină din Premier League vor fi istorie în acest an. Cluburile și-au sfătuit vedetele să anuleze orice fel de întâlnire cu coechipierii pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, dar și alte evenimente mai puțin plăcute.

Chiar dacă în Marea Britanie sunt programate meciuri pe 26 decembrie, de Boxing Day, fotbaliștii nu s-au dat niciodată înlături de la a petrece cu stil Crăciunul.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă cele mai nebune șapte petreceri de Crăciun care au avut loc în fotbalul britanic și care, de foarte multe ori, s-au terminat pe patul de spital sau în arestul poliției.

Cele mai nebune 7 petreceri de Crăciun. Cum au ajuns vedetele din Premier League la spital și poliție

1. Ferguson a interzis Crăciunul (2007)

În 2007, jucătorii lui Manchester United s-au dat atât de tare în spectacol încât l-au făcut pe Sir Alex Ferguson să interzică definitiv petrecerile de Crăciun pe Old Trafford. Rio Ferdinand a organizat un party unde s-a dansat până dimineața și unde Wayne Rooney i-ar fi avansuri unei jurnaliste, lăudându-se că el „este îmbrăcat ca Justin Timberlake”. Ceea ce a fost mai rău s-ar fi petrecut însă la final, atunci când ar fi avut loc o orgie, în care jucătorii lui United ar fi fost auziți cum urlă ca „hienele”, notează GiveMeSport.

ADVERTISEMENT

2. Joey Barton s-a jucat cu focul (2004)

În 2004, Joey Barton era să comită un gest pe care ar fi putut să îl regrete toată viața. În autobiografia sa, fostul jucător de la Manchester City a scris că, la petrecerea de Crăciun, i-a ars pleoapa cu trabucul lui Jamie Tandy, după ce colegul său i-a dat foc la cămașă.

„Era o scrumieră pe masă. Am luat de acolo țigara lui Danny Mills și m-am dus să i-o înfig în ceafă. M-a auzit însă și s-a întors să vadă ce se întâmplă, așa că l-am ars pe pleoapă. Am greșit știu, dar eram beat și nervos pentru că idiotul îmi dăduse foc la camașă”, a dezvăluit Joey Barton.

ADVERTISEMENT

3. Escapada nocturnă a lui Robbie Keane (2009)

În 2009, pe vremea când evolua la Tottenham, Robbie Keane a încălcat regulamentul impus de Harry Redknapp. Deși managerul le-a interzis orice petrecere fotbaliștilor lui Spurs, căpitanul naționalei Irlandei a făcut chetă, câte 2000 de lire sterline de jucător, și a închiriat un avion privat, chemându-și 15 colegi să petreacă la Dublin, acolo unde s-a băut până dimineața.

4. Un Jamie Carragher diferit (1998)

Aflat în primii săi ani la echipa de seniori a lui Liverpool, Jamie Carragher a făcut-o de oaie în 1998. De Crăciun, fostul fundaș s-a îmbrăcat precum Cocoșatul de la Notre-Dame și s-a apucat să o stropească cu frișcă pe o stripteuză. Conform The Sun, a fost nevoie de intervenția lui Paul Ince pentru ca fata să fie lăsată în pace de Carragher.

ADVERTISEMENT

5. Comportament agresiv în Yorkshire (2001)

În 2001, fotbaliștii lui Leeds au mers în centrul orașului deghizați în uniforme militare și având arme de jucărie. Totul bine și frumos, până când un paparazzo a încercat să îl fotografieze pe Robbie Fowler dormind în mașină. Rezultatul? Fostul atacant a ajuns la secția de poliție. Conform BBC, patronul Peter Risdale a susținut nevinovăția lui Fowler, pe care l-a scos din arest fără cauțiune, dar incidentul nu a lăsat o imagine prea plăcută asupra clubului.

6. Întotdeauna există un vinovat și acela este de obicei Neil Lennon (2001 și 2002)

Celtic se află la 16 puncte în spatele lui Rangers, dar managerul Neil Lennon a avut parte de momente și mai urâte. În 2001, în urma unei petreceri de Crăciun, nord-irlandezul a căzut și și-a spart capul lovindu-se de o bordură. Un an mai târziu, fotbaliștii lui Celtic au petrecut în Newcastle. Conform celor de la Mirror, Lennon, Bobby Petta, Johan Mjallby și Joos Valgaeren au fost arestați în urma unei altercații cu un grup de fotografi.

7. Misterioasa vizită la spital a lui Steve Caulker

O seară petrecută la pub-ul Ship Inn din Wandsworth sună extraordinar, asta dacă nu cumva ești Steven Caulker la petrecerea lui QPR din 2014. Fundașul a ajuns la spital, clubul încercând să îl scuze susținând că s-a împiedicat și s-a lovit la cap. Conform London Evening Standard, în respectivul pub a avut loc o bătaie după ce o femeie a vărsat băutura pe Rio Ferdinand. Vă vine să credeți sau nu, conflictul a fost aplanat de Joey Barton.

ADVERTISEMENT
Tags: