News

Cele mai neinspirate pancarte de la protestele din anti-restricții COVID din Statele Unite: “Vrem dreptul de a avea un frizer!” Galerie foto

21.04.2020 | 18:52
Cele mai neinspirate pancarte de la protestele din antirestrictii COVID din Statele Unite Vrem dreptul de a avea un frizer Galerie foto
ADVERTISEMENT

Statele Unite ale Americii sunt cea mai afectată țară de virusul COVID-19. Până acum au fost înregistrate 788.110 de infectări cu noul coronavirus și 42.374 de oameni au decedat din cauza virusului. Însă, cu toate aceste, pe tot teritoriul țării au loc proteste pentru relaxarea restricțiilor.

Cele mai neinspirate pancarte de la protestele din anti-restricții COVID din Statele Unite: “Vrem dreptul de a avea un frizer!”

Milioane de americani protestează și susțin că viața trebuie să intre în normal, fără să țină cont de amenințarea COVID-19. Unii dintre ei susțin teoriile conspirației și spun că nu există niciun virus și că sunt ținuți în izolare degeaba.

ADVERTISEMENT

Cei de la Buzzfeed au făcut un top al celor mai neinspirate pancarte de la protestele împotriva restricțiilor luate de autorități pentru a evita răspândirea pandemiei de coronavirus:

1. “Nu îmi anulați sezonul de golf!”

2. “Dați-mi libertate sau dați-mi COVID-19”

3. “Corpul meu, alegerea mea!” 

4. “Curba (evoluţiei pandemiei) este gata!” 

5. “COVID-19 sau COVID-1984” 

6. “Mai bine libertate decât siguranţă!” 

7. “Cerem tunsori!”

8. “Luptaţi cu virusul, nu cu oamenii!”

9. “Prefer libertatea periculoasă!” 

10. “Frica este virusul real!”

11. “Prefer libertatea periculoasă decât tirania liniştită!” 

Cele mai neinspirate pancarte de la protestele din anti-restricții COVID din Statele Unite Vrem dreptul de a avea un frizer!

12. “COVID-19 este o minciună!” 

13. “Vindecarea este boala!” 

14. “Lasă-mi oamenii să plece!”

15. “Niciodată nu voi fi de acord cu: testarea, urmărirea şi vaccinul” 

16. “Tărâmul obedienţilor! Casa celor înrobiţi” 

17. “Sclavul Covid-19”

18 “Răspândiţi fapte, nu panică!”