Premier League

Cele mai neobișnuite produse vândute de echipele din Premier League de sărbători. Perdelele lui Manchester City, cămașa de la Arsenal + inovație la Bournemouth

13.12.2019 | 18:01
Cele mai neobisnuite produse vandute de echipele din Premier League de sarbatori Perdelele lui Manchester City camasa de la Arsenal  inovatie la Bournemouth
ADVERTISEMENT

Cluburile din Premier League au pregătit o ofertă specială pe site-urile oficiale pentru perioada de sărbători, însă produsele cu însemnele clubului scoate la vânzare sunt cel puțin interesante. Manchester City vine cu perdele cu sigla echipei, în timp ce familiile care țin cu Bournemouth pot cumpăra o bluză pe care ambii parteneri o pot purta în același timp (VEZI GALERIA FOTO).

Șorț de bucătar pentru suporterii lui Sheffield

Sheffield United a reușit să promoveze în Premier League în vară, iar oficialii nu ratează nicio ocazie pentru a rememora performanța obținută. Pe site-ul oficial este scos la vânzare, la prețul de 18 euro, pentru perioada de sărbători un șorț de bucătar pe care este imprimată o imagine surprinsă la petrecerea de după obținerea promovării.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Arsenal pot împodobi bradul cu globuri cu însemnele clubului, în timp ce la petrecerea de Crăciun ar putea purta, dacă vor plăti 50 de euro, o cămașa cel puțin „extravagantă”, pe care sunt imprimate emblema echipei și oameni de zăpadă.

Bournemouth vine cu o ofertă foarte interesantă la categoria produse vândută pe site-ul oficial. Suporterii „cireșelor” își pot achiziționa, în schimbul a 50 de euro, o bluză pe care o port purta concomitent două persoane.

ADVERTISEMENT
Bluza pentru care fanii lui Bournemouth trebuie să plătească 50 de euro. Sursă Foto: afcb.co.uk
Bluza pentru care fanii lui Bournemouth trebuie să plătească 50 de euro. Sursă Foto: afcb.co.uk

Perdelele lui Manchester City

Numărul suporterilor lui Manchester City este în creștere constantă după rezultatele excelente obținute în ultima perioadă, formația lui Pep Guardiola reușind să câștige ultimele două ediții de Premier League, iar cei mai înfocați fani își pot „împodobi” casa cu însemnele clubului.

Pe site-ul oficial, Manchester City vinde, la 35 de euro, perdele de culoarea „sky blue”, specifică echipei, pe care sunt inscripționate emblemele echipei.

ADVERTISEMENT

Tottenham, finalistă de Champions League anul trecut, vinde cutii de metal pentru biscuiți, în timp ce suporterii lui Crystal Palace pot cumpăra parfumul oficial al clubului, în schimbul a 30 de euro.

Brighton a dat pescărușul pe ren

Deși pe emblema clubului apare un pescăruș, pentru perioada festivă Brighton vinde pe site-ul oficial bluze albastre pe care apare un ren, care poartă la gât un fular în culorile clubului. Prețul produsului este 40 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă suporterii lui Arsenal pot pune în brad globuri cu însemnele echipei, cei ai lui West Ham au la dispoziție vârf pentru pomul de Crăciun cu logo-ul clubului, pentru doar 18 euro (VEZI MAI SUS ÎN GALERIA FOTO TOATE PRODUSELE).

ADVERTISEMENT