News

Cele mai noi informații din culisele pentru bătălia pentru Primăria București. Mitică Dragomir știe tot: „Un patron de televiziune joacă strâmb cu Piedone”

Dumitru Dragomir a oferit cele mai noi culise din bătălia pentru Primăria București. „Oracolul de la Bălcești” știe ce trebuie să facă Piedone și Gabriela Firea.
22.05.2024 | 06:51
Cele mai noi informatii din culisele pentru batalia pentru Primaria Bucuresti Mitica Dragomir stie tot Un patron de televiziune joaca stramb cu Piedone
Cele mai noi culise din bătălia pentru Primăria București. Mitică Dragomir știe tot! „Un patron de televiziune joacă strâmb cu Piedone”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone au intrat în luptă pentru Primăria Capitalei. Drumitru Dragomir a analizat cursa electorală, iar „Oracolul de la Bălcești” știe cum poate pierde alegerile actualul edil.

Cele mai noi culise din bătălia pentru Primăria București. Mitică Dragomir știe tot! „Un patron de televiziune joacă strâmb cu Piedone”

Dumitru Dragomir a analizat lupta pentru Primăria Capitalei și știe cum poate fi învins Nicușor Dan la MAX Profețiile lui Mitică. Emisiunea este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al LPF susține că doar o alianță între Cristian Popescu Piedone și Gabriela Firea l-ar putea scoate din calcule pe Nicușor Dan. Primarul în exercițiu al Capitalei conduce detașat într-un sondaj realizat de INSCOP.

„Piedone este prietenul meu și mi-aș dori să iasă primar, dar e greu. Dacă nu cade la înțelegere cu doamna Firea iese tot Nicușor Dan. El să fie viceprimar, pentru că doamna Firea nu poate, având partidul în spate.

ADVERTISEMENT

Partidul nu poate să salveze pe toată lumea, a salvat PNL și a fost o strategia bună asta. Piedone nu mai poate să se retragă după foi, pentru că pe foi va apărea în permanență. Trebuie să le spună alor lui să o voteze pe Firea pentru că el va fi viceprimar sau city manager.

Partidul ar dori să fie împreună, atunci ar avea și Consiliul de partea lor. Numai atunci Primăria Capitalei iese în evidență cu câteva lucrări de elită. La fel e și cu Clotilde la Sectorul 1. Dacă nu se unesc Tuță, Liviu Negoiță și cu avocatul nu o bat pe Clotilde”, spune Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, despre Clotilde Armand: „Șobolanii aleargă pisicile prin Sectorul 1 și nimeni nu îi face nimic”

„Primarul în funcție are în permanență peste 25 de procente când concurează. Clotilde a fost prinsă furând și nu i-a făcut nimeni nimic, au arătat pe televizor. Căra sacii, uite așa umbla prin saci. Dacă șobolanii aleargă pisicile prin Sectorul 1 și nimeni nu îi face nimic.

Șobolanii aleargă după pisici și câini, atât sunt de mari și lumea vrea să o voteze. A fost o strategia comună în conducerea PSD în frunte cu Ciolacu, care nu a vrut-o pe Firea, dar nu știu acum. Tot ce s-a întâmplat prin televiziuni cu azilele groazei, e o vrăjeală și o minciună totală.

ADVERTISEMENT

Nu poți să fi un om politic bun dacă nu știi să minți în draci și să promiți. Cum a promis Oprescu că face autostrăzi suspendate ca în Dubai, păi noi avem banii ălora. E bine să știi să promiți, să promiți în draci că și așa nu faci nimic după ce iei funcția”, a mai spus fostul șef LPF.

NOI CULISE DEZVALUITE de Mitica Dragomir in LUPTA pentru PRIMARIA BUCURESTI

ADVERTISEMENT
Asta le întrece pe toate! Wanda Nara s-a pozat dezbrăcată prin iarbă, doar...
Asta le întrece pe toate! Wanda Nara s-a pozat dezbrăcată prin iarbă, doar în cizme din denim. Imagini interzise minorilor
Curiozități despre solstițiul de vară din 2024. Locul din România unde se descifrau...
Curiozități despre solstițiul de vară din 2024. Locul din România unde se descifrau tainele cerului VIDEO
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Un român prezintă ce poţi cumpăra cu 5 lire dintr-un Lidl din Anglia:...
Un român prezintă ce poţi cumpăra cu 5 lire dintr-un Lidl din Anglia: "La noi cu 28 lei închiriezi coșul pentru cumpărături”
Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl...
Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
CE TREBUIE să facă PENSIONARII când VINE decizia de RECALCULARE. ANUNȚUL șefului CASEI...
CE TREBUIE să facă PENSIONARII când VINE decizia de RECALCULARE. ANUNȚUL șefului CASEI de Pensii
Strigătul disperat al mamei unui copil cu nevoi speciale, marginalizat la serbarea de...
Strigătul disperat al mamei unui copil cu nevoi speciale, marginalizat la serbarea de sfârșit de an. "M-a durut"
Vestea momentului despre pensii. Cine nu primește niciun ban în plus la 1...
Vestea momentului despre pensii. Cine nu primește niciun ban în plus la 1 septembrie
Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul...
Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”