Sporturi

Cele mai sexy jucătoare de tenis din lume: Top 20. O româncă se află pe locul 2. Galerie foto

24.05.2018 | 08:52

FANATIK.RO vă prezintă top 20 cele mai sexy jucătoare de tenis din lume. Clasamentul cuprinde nume precum Eugenie Bouchard, Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki, Dominica Ciubulkova, Maria Şarapova, Sorana Cîrstea, Simona Halep, Agnieszka Radwanska sau Vika Azarenka. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

20. Ana Ivanovic

Ana Ivanovic, frumoasa sârboaică în vârstă de 30 de ani care a câştigat în 2008 Roland Garros şi a fost finalistă în acelaşi an la Openul Australian, s-a retras din lumea tenisului după ce s-a căsătorit cu Bastian Schweinsteiger, dar rămâne una dintre cele mai sexy sportive din lume. Sârboaica a fost mereu apreciată pentru naturaleţea de care a dat dovadă şi a pozat în mai multe ipostaze sexy pe parcursul timpului.

Ana Ivanovic se află în top 20 cele mai sexy jucătoare de tenis din lume
Ana Ivanovic, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume

Simona Halep se află printre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume

19. Caroline Wozniacki

Daneza are 27 de ani şi este originară din Odense, Danemarca. Caroline Wozniacki este una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis din ultima perioadă, iar frumoasa daneză face spectacol şi în afara terenului de tenis. Blondina nu a ezitat să-şi arate formele voluptoase în shootinguri foto.

Caroline Wozniacki, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume
Caroline Wozniacki se află în topul celor mai sexy femei din lumea tenisului

18. Maria Kirilenko

Deşi a ajuns la 31 de ani, Maria Kirilenko arată senzaţional. Aceasta era una dintre cele mai invidiate jucătoare de tenis pentru fizicul său tras prin inel. Mai mult, frumoasa rusoaică a apărut şi în “Vamp U”, un film de acţiune. S-a retras din tenis când a aflat că va deveni mămică.

Maria Kirilenko, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume
Maria Kirilenko, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume

17. Maria Şarapova

Rusoaica în vârstă de 31 de ani este una dintre cele mai controversate jucătoare de tenis din lume, dar şi una dintre cele mai sexy. Maria Şarapova este o femeie de afaceri foarte bună, iar în afara terenului impresionează prin fizicul de invidiat şi atitudinea de femeie fatală.

Maria Şarapova
Maria Şarpaova se află în top 20 cele mai sexy jucătoare de tenis

16. Sloane Stephens

Este o jucătoare profesionistă de tenis din SUA şi câştigătoarea a turneului de Grand Slam U.S. Open 2017. În vârstă de 25 de ani, Sloane Stephens este considerată urmaşa Serenei Williams, iar bărbaţii au fost cuceriţi de fizicul ei bine construit arătat în timpul turneelor.

Sloane Stephens, urmaşa Serenei Williams, e în top 20 cele mai sexy jucătoare de tenis

15. Vitalia Diatchenko

În vârstă de 27 de ani, rusoaica născută la Soci, nu a reuşit să se ridice la nivelul celorlalte jucătoare de tenis din Rusia, toate acestea după ce a fost chinuită de mai multe accidentări. Dar Vitalia Diatchenko prinde topul celor mai sexy femei din lumea tenisului.

Vitalia Diatchenko
Vitalia Diatchenko (27 ani, Soci – Rusia)

14. Mandy Minella

Mandy Minella a ajuns la 32 de ani, iar de curând a revenit în lumea tenisului. Frumoasa blondină originară din Luxemburg este o prezenţă feminină care îi lasă pe bărbaţi fără cuvinte. Mandy impresionează prin simplitate, iar picioarele ei lungi o ajută să iasă în evidenţă.

Mandy Minella
Mandy Minella (32 ani, Esch-sur-Alzette – Luxemburg)

13. Simona Halep

Românca ocupă locul 1 mondial în clasamentul WTA, iar aceasta nu impresionează doar pe terenul de tenis. Simona Halep este o prezenţă răvăşitoare, iar fizicul ei bine lucrat iese în evidenţă oriunde ar merge.

Simona Halep, nr 1 WTA
Simona Halep, nr 1 WTA

12. Tatiana Golovin

Tatiana Golovin a ajuns la 30 de ani, iar rusoaica născută la Moscova a apărut în 2009 în Sports Illustrated, într-un pictoriat intitulat “Volley of the Dolls”, alături de Hantuchova şi Kirikenko.

Tatiana Golovin
Tatiana Golovin (30 ani, Moscova – Rusia)

11. Daniela Hantuchova

Daniela Hantuchova a fost prima sportivă care a câştigat titlurile la dublu mixt în toate cele patru turnee de Grand Slam. Această mare performanţă a avut loc în 2005. Mai mult, sportiva a pozat şi în reviste destinate bărbaţilor.

Daniela Hantuchova
Daniela Hantuchova (35 ani, Poprad – Slovacia)

10. Belinda Bencic

În vârstă de 21 de ani, Belinda Bencic a adunat aproape 3 milioane de dolari din tenis. Originară din Elveţia, Belinda a câştigat primul titlu Premier Aegon International pe iarnă în 2015, după ce a învins-o în finală pe Agnieszka Radwanska.

Belinda Bencic
Belinda Bencic (21 ani, Flawil – Elveţia)

Sorana Cîrstea se află pe locul 2 în top cele mai sexy jucătoare de tenis

9. Agnieszka Radwanska

Agnieszka Radwanska a ajuns la 29 de ani, iar în prezent ocupă locul 29 în clasamentul WTA. Poloneza a atins punctul culimnant al carierei sale în 2012, atunci când a ocupat locul 2 mondial. S-a căsătorit în 2017 cu Dawid Celt.

Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska (29 ani, Cracovia – Polonia)

8. Victoria Azarenka

Victoria Azarenka este o jucătoare profesionistă de tenis din Belarus. E a fost lider mondial şi în prezent ocupă locul 95 în clasamentul WTA. A ajuns la 28 de ani, iar până acum a adunat aproape 29 milioane de dolari.

Victoria Azarenka
Victoria Azarenka (28 ani, Minsk – Belarus)

7. Kristyna Pliskova

În vârstă de 26 de ani, Kristyna Pliskova ocupă în prezent poziţia 72 în clasamentul WTA. Deşi nu a făcut show pe terenul de tenis, aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din lumea tenisului.

Kristyna Pliskova
Kristyna Pliskova (26 ani, Louny – Cehia)

6. Donna Vekic

Donna Vekic s-a iubit cu Stanislas Wawerinka şi a fost implicată într-un scandal pornit de Kyrigos, atunci când australianul a avut o ieşire necontrolată în timpul unui meci şi a făcut o remarcă jignitoare la adresa ei.

Donna Vekic
Donna Vekic (21 ani, Osijek – Coraţia)

5. Sabine Lisicki

Sabine s-a născut în Troisdorf, Germania, şi a ajuns la aproape 7 milioane de dolari câştigate din tenis. Frumoasa nemţoaică în vârstă de 28 de ani i-a impresionat pe cei din jurul său ori de câte ori şi-a făcut apariţia în costum de baie.

Sabine Lisicki
Sabine Lisicki (28 ani, Troisdorf – Germania)

4. Anna Kourinkova

Anna Kourinkova a fost desemnată în 2002 ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume de către FHM. Deşi nu a avut o carieră prea lungă în tenis, rusoaica a reuşit să impresioneze cu frumuseţea cu care a înzestrat-o natura. În vârstă de 36 de ani, Anna Kourinkova trăieşte o poveste de iubire cu Enrique Iglesias şi est mama gemenilor Nicholas şi Lucy.

Anna Kourinkova
Anna Kourinkova (36 ani, Moscova – Rusia)

3. Dominika Cibulkova

În vârstă de 29 de ani, Dominika Cibulkova este cunoscută pentru stilul de joc agresiv, dar şi pentru trăsăturile frumoase pe care le are. Născută în Slovacia, Cibulkova s-a căsătorit în 2016 cu Michal Navara şi ese prima jucătoare slovacă ce a ajuns într-o finaşă de mare Şlem. Aceasta a pozat pentru câteva publicaţii destinate bărbaţilor, iar imaginile au devenit virale într-un timp scurt.

dominika cibulkova
Dominika Cibulkova (29 ani, Bratislava – Slovacia)

2. Sorana Cîrstea

Românca nu putea să lipească din topul celor mai sexy jucătoare de tenis din lume. Sorana Cîrstea se clasează pe poziţia a 2-a, iar toate acestea datorită apariţiilor incendiare pe care le are în afara terenului de tenis. Aceasta are un fizic de invidiat şi este foarte bună prietenă cu aparatul de fotografiat.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume.

1. Eugenie Bouchard

Jucătoarea canadiană în vârstă de 24 de ani este considerată cea mai frumoasă prezenţă din lumea tenisului feminin. Chiar dacă nu reuşeşte de fiecare dată să impresioneze pe terenul de tenis, Eugenie Bouchard face furori întotdeauna graţie unui fizic fabulos, iar blondina este foarte fotogenică.

Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard, pe locul 1 în topul celor mai sexy jucătoare de tenis (24 ani, Westmount – Canada)