News

Cele mai sexy poze cu Antonia pe Instagram

20.09.2018 | 21:34

Cântăreața Antonia a postat de-a lungul timpului o serie de poze sexy impresionante pe Instagram. Soția lui Alex Velea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia este întotdeauna o apariție greu de trecut cu vederea.

Antonia, poze sexy pe Instagram

Întotdeauna naturală, Antonia lasă pe toată lumea cu gura căscată atunci când postează poze sexy pe Instagram. Mamă a trei copii, cântăreața arată absolut impecabil! Corpul său nu o trădează în niciun fel. Este o femeie frumosă, deșteaptă și talentată.

Mulți au spus despre Antonia că are trăsăturile feței perfecte. Medici esteticieni importanți de la noi din țară au zis despre cântăreață că are un nas perfect, care  este în armonie cu celelalte elemente ale feței.

Adina Alberts a analizat-o pe artistă și a ajuns la concluzia că Antonia nu are intervenții estetice. Nu avea, ce-i drept. De curând, artista a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni pentru a-și modifica bustul. Antonia nu a fost criticată pentru decizia sa, deoarece este de înțeles că sânii săi și-au pierdut din fermitatea de odinioară, iar asta nu din pricina vârstei, ci datorită celor trei sarcini pe care le-a avut.

Antonia – Vincenzo Castellano și Ana – Alex Velea

Relația Antoniei cu Alex Velea nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri. Ambii au fost căsătoriți anterior, iar Antonia are o fetiță, Maya, din mariajul său cu Vincenzo Castellano. Cei doi le-au spus „Adio!” foștilor parteneri și au început o frumoasă poveste de dragoste.

Când s-au întâlnit, Antonia era în divorț cu soțul ei, iar Alex se afla într-o căsnicie care „scârțâia”. De aceea o vreme au preferat să nu se afișeze împreună.

Alex Velea se declară complet înnebunit după mama celor doi copii ai săi. Acesta nu ratează nicio ocazie să-i declare Antoniei cât de mult o iubește. La rândul său, Antonia recunoaște că Alex este bărbatul vieții sale și că lângă el este o femeie împlinită.

Antonia Iacobescu, pe numele său complet din buletin, s-a născut în Austria și are 29 de ani. Cântăreața nu este apreciată doar pentru calitățile fizice evidente, ci și pentru cele muzicale.