Sporturi

Cele mai sexy sportive la plajă. Sorana Cîrstea arată senzațional în costum de baie. Galerie foto

09.05.2018 | 15:50

Cele mai sexy sportive la plajă! FANATIK.RO vă prezintă care sunt sportivele care arată cel mai bine în costum de baie, iar imaginile pe care le puteți vedea în galeria foto de mai sus sunt senzaționale. Sorana Cîrstea, Maria Sharapova, Caroline Wozniacki și Leryn Franco sunt pe lista celor mai frumoase femei din Europa.

Alana Blanchard a fost votată de Surfer Magazin ca fiind cea mai populară și sexy suferiță din lume. Tânăra blondină arată senzațional în costum de baie și a reușit să-și facă cunoscut numele datorită talentului și frumuseții sale.

Alana Blanchard
Alana Blanchard

Leryn Franco este aruncătoare cu sulța și model! Originară din Paraguay, Leryn a participat la mai multe concursuri de frumusețe și a fost sportiva cea mai căutată pe Google în timpul Olimpiadei de la Beijing. A participat la JO din 2004, 2008 și 2012 și este considerată una dintre cele mai sexy sportive.

Leryn Franco
Leryn Franco

Maria Sharapova este una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din toate timpurile. Rusoaica a impresionat prin forță și rezistență atunci când s-a duelat cu adversarele ei din lumea tenisului, iar în afara câmpului de joc îți taie respirația. Sharapova arată impecabil în costum de baie și are foarte mulți admiratori de sex masculin.

Maria Sharapova
Maria Sharapova

Antonija Misura este cea mai sexy jucătoare de baschet și este recunoscută ca fiind cea mai frumoasă sportivă din Croația. Misura nu face ravagii doar atunci când se află pe teren, ci și în timpul liber.

Antonija Misura
Antonija Misura

Alex Morgan a câștigat titlul de “Fotbalista Americană a Anului 2012”. Pe lângă faptul că este sexy şi talentată, aceasta a înscris golul victoriei SUA contra Canadei, în semifinala de la Jocurile Olimpice din 2012. De asemenea, Morgan a apărut în numeroase reviste destinate sexului masculin.

Alex Morgan
Alex Morgan

Caroline Wozniacki a fost numărul 1 în tenisul mondial, după ce reuşise să o depăşească pe Simona Halep la Australian Open, într-o finală de infarct. Este originară din Danemarca, vorbeşte fluent poloneza şi engleza, iar în 2014 a fost părăsită înaintea nunţii de fostul său iubit, Rory Mcllory, după o relaţie de aproape patru ani.

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Sorana Cîrstea este cea mai sexy jucătoare de tenis din România. Deşi nu reuşeşte să ajungă la nivelul Simonei Halep, Sorana îşi ia revanşa atunci când vine vorba de frumuseţe. Românca a pozat de multe ori în ipostaze sexy şi are foarte mulţi susţinători de sex masculin.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Julia Mancuso este o schioare americană în vârstă de 34 de ani care a cucerit aurul olimpic la slalom uriaş în 2006, la Torino, fiind medaliată şi a următoarele Olimpiade: dublu argint la Vancouver 2010 la coborâre şi combinata alipină, plus bronzul la Soci 2014, tot la combinată.

Julia Mancuso
Julia Mancuso