Life

Cele mai șocante transformări ale concurenților de la Survivor România 2021. Albert Oprea, cea mai vizibilă schimbare

Concurenții de la Survivor România 2021 au trecut prin transformări spectaculoase de-a lungul participării în show, unele chiar șocante!
10.07.2021 | 18:49
Cosmin Stanciu, Culiță Sterp și Albert Oprea, trei dintre concurenții cu cele mai vizibile transformări fizice la Survivor România. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Survivor România au intrat cu un anumit fizic și au ieșit complet schimbați din Republica Dominicană. Atât fetele cât și băieții au ajuns de nerecunoscut pe parcursul lunilor petrecute în reality-show-ul de la Kanal D.

Mulți au slăbit, iar alții s-au îngrășat, în special fetele, din cauza problemelor hormonale care au intervenit pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Cei care cred că acest show nu este unul real pot fi convinși foarte ușori cu imaginile cu felul în care arătau concurenții când au intrat în acest show și cum au ieșit.

Concurenții de la Survivor România au trecut prin transformări șocante

Cele mai vizibile transformări au fost la Elena Marin și Albert Oprea. Cei doi au ajuns de nerecunoscut după mai bine de 6 luni de îndurat condiții extreme.

ADVERTISEMENT

Dacă în cazul faimoasei și a războinicului se poate vedea că aceștia au luat în proporții, au fost concurenți care au slăbit foarte mult. Starlin și Culiță Sterp sunt doar doi dintre băieții care au pierdut mai bine de 10 kilograme pe parcursul competiției.

Au fost și concurenți care și-au schimbat look-ul după experiența trăită în Republica Dominicană. Sebi și Cosmin Stanciu și-au dat seama că le stă mai bine cu barbă. Cei doi au păstrat-o și după terminarea competiției.

ADVERTISEMENT

Cei care s-au menținut și nu au impresionat cu schimbări majore, printre alții, sunt Majda, Sorin Pușcașu și Zannidache, cel care se află în continuare în concurs.

9 concurenți eliminați din considerente medicale

Competiția a fost una extrem de dură pentru foarte mulți concurenți. În acest sezon au fost nevoiți să părăsească emisiunea din motive medicale nu mai puțin de 9 concurenți.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Sorin Pușcașu, Alin Sălăjean, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Lucian Barbu, Roxana Ghiță și Jador au întâmpinat tot felul de situații neplăcute. În urma accidentărilor și a altor tipuri de probleme medicale, aceștia nu au avut permisiunea de a continua până la capăt, chiar dacă și-ar fi dorit, unii chiar și accidentați.

În marea finală a concursului au ajuns Zannidache, Marius Crăciun și Andrei Dascălu. Concurentele eliminate în cele două semifinale difuzate pe 8 și 9 iulie au fost Elena Marin și Maria Chițu.

În topul eficienței din punct de vedere sportiv, pe primul loc e Marius cu 56%, urmat de Zanni cu 54% și Andrei cu 52%.

 

ADVERTISEMENT