Life

Cele mai tari apariții la Premiile Grammy 2023. Rochii de senzație, lux și opulență pe covorul roșu

Care au fost cele mai tari apariții la Premiile Grammy 2023. Starurile internaționale au avut apariții caracterizate de lux și opulență.
06.02.2023 | 10:32
Care a fost cea mai extravagantă ținută de la ceremonia muzicală. Sursa foto: CNN
ADVERTISEMENT

În noaptea de duminică spre luni s-a desfășurat cea de-a 65-a gală a premiilor muzicale, de la Los Angeles. Vedetele internaționale s-au întrecut în apariții spectaculoase, la Premiile Grammy 2023.

Cele mai spectaculoase apariții la Premiile Grammy 2023. Starurile de peste Ocean au uimit prin lux și opulență

Starurile de peste Ocean, și nu numai, au pășit pe covorul roșu în ținute caracterizate de extravaganță, eleganță sau specifice anilor 90. Toate au fost încărcate de culoare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Lizzo pare să fi ieșit cel mai mult în evidență la evenimentul grandios. Ea a îmbrăcat un costum portocaliu, compus din corset și fustă, la care a asortat o pelerină tot portocalie, dar de o nuanță mai închisă și modelată cu flori.

Lizzo s-a afișat alături de prietenul ei, Myke Wright, care a optat pentru ceva simplu, elegant și clasic: un costum negru, compus și dintr-o cămașă albă, cu papion, potrivit OkMagazine.

ADVERTISEMENT

Kacey Musgraves a fost, de asemenea, în centrul atenției. Nu a putut fi trecută cu vederea atât datorită culorii roz pastel, cât și vestimentației sale, formată dintr-o salopetă și o pelerină roz mai închis cu pene.

Doja Cat a arătat impecabil. Rapperița a optat pentru o rochie de vinil, de la Versace, în formă de sirenă. A asortat-o cu mănuși și cercei arcuiți.

ADVERTISEMENT

Taylor Swift a avut o apariție mai clasică. Artista a îmbrăcat un top albastru, cu pietricele, și o fustă de aceeași culoare și tot cu pietricele, pe care le-a asortat cu o pereche de cercei mari, în formă de romb, un coc și un machiaj simplu și clasic.

Cardi B a făcut senzație pe covorul roșu, la Premiile Grammy. Cântăreața de muzică hip-hop și-a scos în evidență formele senzuale printr-o rochie de un albastru puternic.

ADVERTISEMENT

Creația sa, Gaurav Gupta, era precum o glugă, cu detalii sculpturale și asortată cu o pereche de cercei strălucitori și rotunzi.

Cum s-a îmbrăcat Beyonce la Premiile Grammy 2023. A devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului

De la prestigioasa gală nu a lipsit nici Beyonce, iar de această dată a scris istorie, devenind cel mai premiat artist al ceremoniei. Ea a câștigat premiul cu numărul 32 din cariera sa muzicală.

Referitor la ținută, Beyonce a îmbrăcat o rochie cu argintiu și auriu, mulată și decupată peste un picior. A asortat o pereche de mănuși negre și un păr buclat. Mai multe detalii despre ținutele vedetelor se pot găsi pe people.com

ADVERTISEMENT