Fotbal intern

Cele mai tari cote la pariuri pentru CFR Cluj – FCSB. Cât câștigi dacă Bălașa înscrie cu capul

16.09.2018 | 14:52
Cele mai tari cote la pariuri pentru CFR Cluj  FCSB Cat castigi daca Balasa inscrie cu capul

FANATIK.RO îți prezintă cele mai tari cote la pariuri sportive pentru CFR Cluj – FCSB,. cel mai așteptat meci al rundei din Liga 1 Betano. 

Este un meci cu miză pentru ambele echipe, după eliminările neașteptate din play-off-ul Europa League. Titlul a rămas obiectivul principal atât pentru CFR Cluj, cât și pentru FCSB. FANATIK.RO a aflat ce a făcut Gigi Becali înainte de meci.

Cei care au de gând să parieze trebuie să își aleagă cu foarte mare atenție cotele. Ambele echipe au probleme de lot. Vor fi pe teren însă George Țucudean și Harlem Gnohere, doi atacanți care s-au luptat pentru titlul de golgheter și în precedentul sezon.

Cote la pariuri pentru CFR Cluj – FCSB

Casele de pariuri au pregătit o mulțime de cote interesante. Fiind vorba de un meci important, fiecare agenție oferă variante în plus față de celelalte jocuri din Liga 1 Betano. Spre exemplu, pariorii pot miza pe modalitatea prin care anumiți jucători vor marca. Mihai Bălașa are o cotă de 35.00 să înscrie cu o lovitură de cap, în timp ce Dennis Man e creditat cu 25.00 să marcheze din lovitură liberă directă.

TOP ZECE COTE LA CFR CLUJ – FCSB

  • George Țucudean înscrie @ 3.10
  • Harlem Gnohere înscrie @ 3.30
  • 1-1 scor corect @ 5.85
  • Se marchează după minutul 28 @ 2.00
  • Baptista înscrie și CFR câștigă @ 5.40
  • Mihai Bălașa înscrie cu capul @ 35.00
  • Culio oferă un assist @ 4.00
  • Ovidiu Popescu ia cartonaș galben @ 2.50
  • Va fi un penalty @ 3.20
  • Man înscrie din lovitură liberă @ 25.00

Presiune pentru ambii antrenori

Derby-ul dintre CFR Cluj si FCSB va stabili liderul Ligii I, dupa opt etape disputate. CFR va trece pe primul loc cu o victorie, in timp ce ros-albastrilor le este bun si un egal pentru a ocupa prima pozitie. FCSB are in acest moment 14 puncte, la fel ca Astra, Sepsi si Gaz Metan Medias. Clujenii sunt o pozitie mai jos, cu 12 puncte.

FCSB a aratat o forma buna in campionat in acest sezon, in care a pierdut o singura partida, in prima etapa. Ros-albastrii au obtinut doua remize si patru victorii. In ultimul meci din Liga I, echipa antrenata de Nicolae Dica a condus-o cu 2-0 pe FC Botosani, dar pana la urma, partida s-a incheiat la egalitate. De partea cealalta, campioana Romaniei a suferit prima infrangere din acest sezon chiar in ultima runda. Viitorul a castigat cu 2-1 in Gruia, dupa ce ardelenii au condus cu 1-0.

Dupa rusinea cu Dudelange si aceasta infrangere cu echipa lui Hagi, s-a discutat foarte mult despre posibila inlocuire a antrenorului Antonio Conceicao. Portughezul a ramas insa si va fi pe banca impotriva ros-albastrilor. In ciuda acestor probleme ale gazdelor, ne asteptam la o partida foarte echilibrata. Ultimele cinci confruntari dintre CFR Cluj si FCSB s-au incheiat la egalitate. Luand in considerare toate aceste lucruri, suntem de parere ca meciul va fi egal ori la pauza, ori la final.