Authors

Declaraţiile zilei: securişti, gâze, trădare, ciuruit, comunişti, chiftele, fleac, 100 de euro

18.04.2018 | 19:42
Declaratiile zilei securisti gaze tradare ciuruit comunisti chiftele fleac 100 de euro

Cele mai tari declaraţii după alegerile FRF câştigate de Răzvan Burleanu cu 168 de voturi, în defavoarea lui Ionuţ Lupescu, care a luat doar 78, urmat de Marcel Puşcaş (8) şi Ilie Drăgan, care n-a fost votat de nimeni – vezi detalii.

FANATIK.RO vă prezintă toate declaraţiile celor implicaţi în alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, dar şi a oamenilor din fotbalul românesc care au fost de partea lui Răzvan Burleanu sau a lui Ionuţ Lupescu.

Cele mai tari declaraţii: “Noi suntem nişte gâze”

Răzvan Burleanu: “N-a fost chiar un fleac. I-am ciuruit!” (VEZI DETALII AICI)Marcel Puşcaş:

 “Felicitări tuturor celor care m-au votat şi care nu m-au votat. Vă anunţ că este ultima mea zi în fotbal” (VEZI DETALII AICI)

Adrian Porumboiu: “Securiştii i-au bătut pe comunişti!” (VEZI DETALII AICI)

Gigi Becali: “Niciodată în viaţa mea nu am fost aşa de debusolat. Am ajuns la concluzia că la 60 de ani sunt ori aerian, ori oamenii au înnebunit şi nu mai au caracter. Românul se vinde pe două chiftele” (VEZI DETALII AICI)

Mihai Stoica“Lupescu câştia doar dacă era probă eliminatorie să dea candidaţii direct în poartă de la 35 m” (VEZI DETALII AICI)

Mircea Lucescu: “Diferenţa trebuie s-o facă futsal sau cum se zice şi fetele. Nu mi-a plăcut cum se câştigă voturile. Gata!” (VEZI DETALII AICI)

Gheorghe Hagi: “Toate angajările se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Noi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, aşa ne privesc – ca pe nişte gâze” (VEZI DETALII AICI)

Dumitru Dragomir“Să aveţi voi de 100 de euro câte răbunări vor fi. Burleanu a făcut pipi pe toată lumea, pe Generaţia de Aur, pe televiziuni, pe politic” (VEZI DETALII AICI)

Cristi Balaj: “Sunt convins că numărul oamenilor care l-au felicitat pe Burleanu e mai mare decât numărul celor care l-au votat” (VEZI DETALII AICI)

Cristi Chivu: “Eu am activat în sport mai mult de 20 de ani şi am învăţat să pierd” (VEZI DETALII AICI)

Marian Băgăcean: “Pot să confirm că noi am votat cu Răzvan Burleanu. Nu a fost o surpriză votul final” (VEZI DETALII AICI)

Jean Vădoiu: “Lupescu a fost folosit de mulţi dintre foştii mei colegi, de unii care voiau să se întoarcă în Federaţie” (VEZI DETALII AICI)

Mihai Stoichiţă: “Am avut şi şansă, ca la fotbal. N-am avut clinciuri cu nimeni. O decizie zdrobitoare” (VEZI DETALII AICI)

Adi Mutu: “Ionuţ Lupescu are pregătire de preşedinte. Nu trebuie să-l ia ca pe un eşec extraordinar” (VEZI DETALII AICI)