News

Cele mai tari erori de prețuri de la eMAG. Telefoane și laptopuri la numai 8 lei

Cele mai mari greșeli de prețuri la magazinul online eMAG. Românii au cumpărat mobile și electronice cu suma de doar 8 lei.
29.01.2023 | 11:24
Cele mai tari erori de preturi de la eMAG Telefoane si laptopuri la numai 8 lei
Cele mai mari greșeli de prețuri la magazinul online eMAG. Românii au cumpărat mobile și electronice cu suma de doar 8 lei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cele mai tari erori de prețuri de la eMAG. Telefoane și laptopuri la numai 8 lei. Cum s-a întâmplat acest lucru și ce au declarat reprezentanții companiei române care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice și electrocasnice.

Cele mai mari greșeli de prețuri la magazinul online eMAG. Românii au cumpărat mobile și electronice cu suma de doar 8 lei

Românii caută de fiecare dată cele mai mici prețuri atunci când vor să își schimbe laptopul, telefonul mobil sau televizorul. De acest lucru au profitat din plin peste 750 de persoane care au cumpărat de pe eMAG produse la prețuri incredibil de mici.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în anul 2014, în perioada de Black Friday, când din cauza unei erori tehnice sumele afișate pe site-ul magazinului au fost unele greșite. Din fericire, oamenii s-au bucurat de această ocazie unică și au cumpărat cele necesare.

Mai exact, este vorba de sute de produse resigilate comercializate de companie, acestea fiind disponibile la vânzare cu prețuri cuprinse între 1 și 8 lei. Un telefon Samsung Galaxy S4 a fost comercializat cu 1 leu, redus de la 1.449 lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, în timp ce Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la numai 3 lei.

eMAG, o nouă eroare tehnică în 2020

Aceasta nu este singura greșeală comisă de firma românească, care în data de 31 martie 2020 a avut din nou o eroare în sistem. De această dată prețurile nu au mai fost atât de mici și au pornit de la 97 de lei pentru mai multe laptopuri din portofoliu.

ADVERTISEMENT

Conform mobilissimo.ro, un ASUS Pro P3540FA, i5-8265U, FHD, 8 GB, 256 GB SSD a fost cumpărat cu 93.82 lei, prețul inițial fiind de 3.199 lei, iar un ASUS VivoBook 15 X512FA, i5-8265U, 8 GB, 512 GB SSD  a fost comercializat cu 213 lei, prețul său fiind de 2.699 lei.

Ce decizie au luat reprezentanții eMAG

Reprezentanții eMAG au luat o decizie neașteptată în această privință și au declarat că vor onora toate comenzile, în ciuda erorilor tehnice care s-au produs. Valoarea totală a reducerilor greșite din 2014 s-a ridicat la aproximativ 1,6 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

„Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat prin intermediul unui comunicat, Iulian Stanciu, directorul general al companiei, scrie stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT