Premier League

Cele mai tari faze ale etapei a 22-a din Premier League! Gafă uluitoare în Chelsea – Burnley, Ings a lovit transversala de două ori în 60 de secunde şi Aubameyang, intrare criminală! VIDEO

11.01.2020 | 20:14
Cele mai tari faze ale etapei a 22a din Premier League Gafa uluitoare in Chelsea  Burnley Ings a lovit transversala de doua ori in 60 de secunde si Aubameyang intrare criminala VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 22-a din Premier League a adus noi faze tari, iar meciurile jucate au fost pline de acţiune. FANATIK îţi prezintă cele mai interesante momente petrecute în partidele de sâmbătă, printre care se numără şi una dintre cele mai mari gafe ale sezonului din prima ligă a Angliei.

Nick Pope a oferit unul dintre cele mai tari faze ale etapei a 22-a din Premier League

Meciul Chelsea – Burnley 3-0 a adus una dintre cele mai tari faze ale etapei a 22-a din Premier League. Nick Pope, portarul oaspeţilor a reuşit o fază de cascadorii râsului la cel de-al doilea gol marcat de formaţia din capitala Angliei.

ADVERTISEMENT

În minutul 38, la scorul de 1-0, Tammy Abraham a înscris pentru Chelsea, după ce a profitat de o centrare primită de la Reece James. Nick Pope a fost incapabil să respingă mingea trimisă de atacantul englez, iar fanii au reacţionat imediat pe Twitter. “A îngheţat”, “Ce naiba a făcut Pope?”, “Nu a mişcat, ce idiot” sau “O statuie”, au reacţionat suporterii.

Danny Ings, ghinionist în prima repriză din Leicester – Southampton 1-2

Fanii de pe “King Power Stadium” au fost martorii unor ratări uriaşe. Danny Ings a adus victoria pentru oaspeţi în Leicester – Southampton 1-2, după un gol marcat în minutul 81, însă fotbalistul “Sfinţilor” a avut parte de mare ghinion în prima repriză a meciului.

ADVERTISEMENT

Danny Ings a ieşit în evidenţă în minutul 43, când atacantul englez a izbit bara transversală. După mai puţin de 60 de secunde, fotbalistul de 27 de ani a şutat din marginea careului, însă mingea a lovit pentru a doua oară transversala.

Aubameyang, eliminat după o intrare criminală

Pierre-Emerick Aubameyang a fost înger şi demon în Crystal Palace – Arsenal 1-1. Atacantul gabonez a deschis scorul în minutul 12, după ce l-a executat pe Guaita cu un şut din interiorul careului, însă şi-a pus în mare pericol colegii.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Crystal Palace a egalat, Pierre-Emerick Aubameyang a ieşit din nou în evidenţă, însă de această dată a avut rol negativ. În minutul 67, atacantul de 30 de ani a intrat cu talpa pe glezna lui Max Meyer, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul galben. După ce au fost revăzute imaginile în camera VAR, Paul Tierney l-a eliminat pe fotbalistul gabonez.

Paradele portarilor înseamnă bani donaţi pentru victimele incendiilor din Australia

Înainte de meciurile din etapa a 22-a, Mat Ryan, portarul australian al lui Brighton, a anunţat că va dona câte 500 de dolari, victimelor incendiilor din Australia, pentru fiecare paradă a goalkeeper-ilor din Premier League. “Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de până acum și ca națiune, apreciem generozitatea voastră”, era mesajul lui Ryan.

ADVERTISEMENT

După primele şase meciuri ale etapei, Mat Ryan strânsese deja 19.500 de dolari, după ce portarii au reuşit 39 de parade salvatoare. Kasper Schmeichel a fost cel care s-a evidenţiat, cu şapte parade în Leicester – Southampton 1-2. Numărul putea ajunge la 40, însă Nick Pope a gafat ca un începător în Chelsea – Burnley 3-0.

ADVERTISEMENT