Fotbal international

Cele mai tari faze ale serii din Europa League! Coregrafie impresionantă a fanilor lui Ludogoreț. Portarul lui Brugge, pasă de gol împotriva lui Manchester United. VIDEO

20.02.2020 | 21:06
Cele mai tari faze ale serii din Europa League Coregrafie impresionanta a fanilor lui Ludogoret Portarul lui Brugge pasa de gol impotriva lui Manchester United VIDEO
ADVERTISEMENT

Meciurile din „16-imile” Europa League devin din ce în ce mai interesante, mai ales pentru că CFR Cluj evoluează împotriva Sevillei, dar și pentru spectacolul și momentele neprevăzute care se petrec în competiție.

Cele mai tari faze ale serii din Europa League

Startul fazelor tari ale serii din Europa League a fost dat de coregrafia impresionantă făcută de fanii lui Ludogoreț Razgrad în meciul cu Inter Milano. Suporterii campioanei Bulgariei au afișat o coregrafie imensă, care a acoperit întreaga tribună.

ADVERTISEMENT
Coregrafia fanilor lui Ludogoreț. Sursă foto: twitter
Coregrafia fanilor lui Ludogoreț. Sursă foto: twitter

La meciul dintre Club Brugge și Manchester United, Simon Mignolet, fostul portar al lui Liverpool, l-a servit ideal pe Emmanuel Dennis care a reușit să-l învingă pe Sergio Romero. Mignolet este primul portar care oferă o pasă decisivă în actualul sezon din Europa League.

Mai mult decât atât, Emmanuel Dennis a reușit să înscrie goluri în cupele europene împotriva unor formații precum Real Madrid (2 goluri) și Manchester United (1  gol).

ADVERTISEMENT

Japonezul lui Eintracht Frankfurt, la fel de bun ca Bruno Fernandes

Daichi Kamada, mijlocașul ofensiv al lui Eintracht Frankfurt, are cifre excepționale în Europa League și a contribuit la nu mai puțin de opt goluri marcate de nemți.

Niponul a reușit să înscrie trei goluri în meciul cu Salzburg și este la egalitate cu Bruno Fernandes, mijlocașul pe care Manchester United a plătit 60.000.000 de euro, care a contribuit tot la opt goluri.

ADVERTISEMENT

Diferența dintre cei doi este imensă, cota de piață a japonezului fiind de doar 10.000.000 de euro.

De altfel, doar doi niponi au reușit să înscrie un hattrick în Europa League și anume Takumi Minamino pentru Red Bull Salzburg și Daichi Kamada pentru Eintracht Frankfurt.

ADVERTISEMENT

În partida dintre Getafe și Ajax Amsterdam, Ryan Babel a oferit un moment comic, după ce și-a imitat un adversar care se prefăcea că a fost lovit dur.

În prima repriză a meciului cu Sevilla, clujenii au statistici ca în duelul cu FCSB

CFR Cluj a făcut față cu brio în prima repriză a meciului cu Sevilla, iar statistica arată ca la sfârșitul primei reprize a duelului cu FCSB din Casa Pariurilor Liga 1 (1-0).

Atât CFR Cluj, cât și Sevilla nu au dat niciun șut pe spațiul porții, iar ibericii au o posesie mai bună.

La fel ca și Ludogoreț și fanii CFR-ului au făcut o coregrafie spectaculoasă înaintea duelului cu Sevilla.

  • 8 goluri în 8 meciuri s-au înscris în prima repriză din „16-imile” Europa League
ADVERTISEMENT