Fotbal international

Cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League! Gol neobişnuit în Sevilla – Slavia Praga! Video

07.03.2019 | 21:26
Cele mai tari faze din meciurile jucate in optimile de finala ale Europa League Gol neobisnuit in Sevilla  Slavia Praga Video

Joi se dispută meciurile din manşa tur a optimilor de finală ale Europa League, iar spectacolul oferit de echipe a fost unul total. Primele cinci partide s-au disputat de la 19:55, iar microbiştii au avut ce să vadă în meciurile Eintracht Frankfurt – Inter, Rennes – Arsenal sau Sevilla – Slavia Praga.

Cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League. Gol rapid la Sevilla – Slavia Praga

Una dintre cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League a venit din partida Sevilla – Slavia Praga. Formaţia iberică este văzută drept una dintre favoritele la câştigarea trofeului, iar cehii au resimţit forţa echipei antrenate de Pablo Machin. În secunda 24 a meciului Sevilla – Slavia Praga, Wissam Ben Yedder a profitat de o greşeală a fundaşilor cehi şi l-a învins pe Ondrej Kolar. Chiar dacă au primit gol atât de repede, jucătorii antrenaţi de Jindrich Trpisovsky au marcat de două în primele 45 de minute ale meciului.

În minutul 39 al meciului jucat pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, Alex Kral a marcat al doilea gol al Slaviei Praga fără să îşi dea seama. Mijlocaşul de 20 de ani a lovit mingea cu umărul după un corner executat de Simon Deli, însă în loc să se bucure, fotbalistul credea că mingea a sărit în spatele său. După câteva secunde, Kral şi-a dat seama că este autorul golului, când i-a văzut pe colegii lui cum se bucură.

Fanii lui Eintracht Frankfurt, spectacol în tribune. Inter, penalty ratat

Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut spectacol în tribune înainte de startul meciului cu Inter. Suporterii au venit cu steaguri şi plăcuţe şi au creat o atmosferă fenomenală. În plus, ultraşii au aruncat cu confetti pe teren. Ultraşii formaţiei din Bundesliga sunt cunoscuţi drept unii dintre cei mai violenţi din Europa.

După spectacolul din startul meciului, Inter a avut şansa să deschidă scorul în minutul 22, când italienii au primit un penalty. Marcelo Brozovic a ratat lovitura de la 11 metri, şutul croatului fiind parat de Kevin Trapp. În a doua repriză a partidei de la Frankfurt, nemţii au cerut un penalty, însă William Collum a considerat că duelul a fost corect. Adi Hutter, antrenorul nemţilor, a contestat decizia şi a fost trimis în tribune de arbitrul scoţian.

Fanii lui Arsenal şi Rennes, show pirotehnic

Rennes a învins-o pe Arsenal, scor 3-1, dar fanii ambelor echipe au făcut show în tribune. Ultraşii au introdus torţe în stadion şi le-au aprins în startul, dar şi în primele minute ale meciului. UEFA va amenda, cel mai probabil, cluburile pentru că fanii au încălcat regulamentul.

Cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League
Cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League

Fază comică în Chelsea – Dinamo Kiev

Chelsea a învins-o pe Dinamo Kiev, scor 3-0, şi londonezii sunt ca şi calificaţi în sferturile de finală din Europa League. Cu toate acestea, Andreas Christensen şi Mateo Kovacic au reuşit faza comică a serii. În minutul 43, cei doi au încercat să respingă o minge, însă s-au lovit cap în cap. Ambii fotbalişti şi-au revenit imediat, însă fanii au râs de neînţelegerea petrecută la 35 de metri de poarta lui Chelsea.

Cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League
Cele mai tari faze din meciurile jucate în optimile de finală ale Europa League
Tags: