Fotbal intern

Cele mai tari glume apărute pe internet după Botoşani – Dinamo 2-0: “Nu spune că joci în Liga 2, spune că ai derby cu Rapid”

09.10.2018 | 12:17
Cele mai tari glume apărute pe internet după Botoşani - Dinamo 2-0. Robert Moldoveanu (C) în meciul de fotbal dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti

Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani în Moldova, scor 2-0, iar internetul a explodat după duelul “câinilor”. Ajunsă pe loc de baraj, formaţia din Ştefan cel Mare este într-o situaţie critică, iar rivalii au profitat de situaţia grea de la clubul lui Ionuţ Negoiţă şi au împânzit spaţiul virtual de glume.

“Să ai mai multe înfrângeri decât victorii, asta înseamnă să fii Dinamo Bucureşti”, “Echipe mari ce nu au reuşit victoria în ultima etapă jucată: Barcelona, Real Madrid, FCSB şi FC Dinamo Bucureşti”, “Nu spune că o să joci în Liga 2 spune că o să ai derby cu Rapid”, sunt o parte din mesajele ironice apărute pe internet iar imaginile pot fi vizualizate în galeria foto.

Cele mai tari meme-uri după FC Botoşani – Dinamo 2-0

Nu doar utilizatorii de pe internet au fost critici cu FC Dinamo Bucureşti, ci şi Cornel Dinu, care i-a mitraliat rând pe rând pe jucătorii din “haită”, precum şi cei de la FC Botoşani: “Sorescu nu este un jucător care să joace în spatele teroristului fotbalistic. Teroristul ăsta de Subotic El terorizează fotbalul, Subotic ăsta pe care l-au adus. Ongenda ar trebui lăsat la bucătărie, el e buflei. Mare talent, dacă era talent, rămâna la PSG, nu era refuzat. Pe Chitoşcă lasă-l să-i facă piaţa lui Pinalty (n.r. Gheorghe Ştefan) la Piatra Neamţ”, au fost câteva dintre declaraţiile oferite de Cornel Dinu la final de meci.

Cele mai tari glume apărute pe internet după Botoşani - Dinamo 2-0. Jucătorii formaţiei Dinamo Bucureşti se pregătesc să intre pe teren pentru a juca în meciul de fotbal contra echipei FC Botoşani din etapa a XI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Botoşani, luni, 8 octombrie 2018.
Cele mai tari glume apărute pe internet după Botoşani – Dinamo 2-0. Jucătorii formaţiei Dinamo Bucureşti se pregătesc să intre pe teren pentru a juca în meciul de fotbal contra echipei FC Botoşani

FC Dinamo Bucureşti are 11 puncte acumulate în tot atâtea etape şi situaţia de la club pare tot mai dificilă, deşi s-a încercat producerea unui şoc la echipă prin schimbarea lui Florin Bratu cu Claudiu Niculescu.

Dacă Dinamo ar fi pe acelaşi loc pe care este acum şi la final de play-out, atunci clubul din Ştefan cel Mare ar fi nevoit să joace baraj pentru rămânerea în prima ligă împotriva echipei care termină Liga 2 pe poziţia a treia, primele două intrând direct în primul eşalon.