Sport

Cele mai tari glume după Anglia – Danemarca: „Prințul Charles va arbitra finala!” Galerie foto

Anglia-Danemarca a fost meciul care a stârnit numeroase glume.
08.07.2021 | 01:59
Cele mai tari glume după Anglia - Danemarca: „Prințul Charles va arbitra finala!” Galerie foto. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la penalty-ul primit de englezi, microbiștii din întreaga lume considerând că Sterling doar a simulat, însă totul se putea rezolva cu verificarea VAR.

Danny Makkiele, arbitrul semifinalei, a așteptat verdictul din camera VAR, fără să mai verifice el însuși faza, iar după reușita lui Harry Kane, glumele au apărut într-un număr impresionant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari glume după Anglia – Danemarca

Nu numai microbiștii au glumit pe seama calificării Angliei în finala EURO 2020, ci și Ciprian Marica, analistul TV declarând că finala cu Italia urmează să fie arbitrată de către Prințul Charles.

„Italia are spiritul de învingători cum nu am văzut la multe echipe de la EURO 2020. E drept, englezii au mai mulți jucători tineri care pot lua prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Mai mult, am înțeles că arbitrul va fi Prințul Charles, ca să fie treaba completă. Glumesc, chiar nu am nimic cu englezii”, a spus Ciprian Marica la ProTV.

Raheem Sterling, ținta principală a glumelor

Raheem Stelring a fost ironizat pe rețelele de socializare, microbiștii au creat mai multe imagini amuzante cu el în timp ce se aruncă în careu, transpunându-l într-o piscin, într-un duel cu Michael Phelps, dar i-au creat și harta în funcție de drumul pe care l-a avut pe teren, ironic evident.

ADVERTISEMENT

Și decizia arbitrului a fost ironizată! Regina Angliei și Boris Johnson fiind puși în fotografii cu camera VAR, sugestive pentru felul în care s-a verificat penalty-ul primit de Anglia.

O altă fotografie amuzantă arată o decizie VAR, pe care scrie scurt și la obiect: „It’s coming home!”, celebrul slogan al naționalei Angliei la EURO 2020, dar și la Cupa Mondială din 2018.

ADVERTISEMENT

Primul gol al meciului dintre Anglia și Danemarca a fost înscris de Mikkel Damsgaard, puștiul Sampdoriei, care a executat perfect o lovitură liberă, fără șanse pentru Jordan Pickford.

Golul egalizator a fost de fapt un autogol, Simon Kjaer fiind fotbalistul danezilor care și-a trimis mingea în proprie poartă, fiind incomodat și de Raheem Sterling în careu, cel care irosise o ocazie mare a englezilor.

Harry Kane a marcat golul victoriei, deși, inițial, ratase lovitura de la 11 metri, însă mingea respinsă de Kasper Schmeichel a ajuns din nou la el.

Harry Kane a ajuns în cele din urmă la patru goluri la EURO 2020, deși campania începuse slab pentru el, fiind unul dintre jucătorii arătați cu degetul pentru lipsa de contribuție în selecționata lui Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT
Tags: