Fotbal international

Cele mai tari glume după ce Liverpool a eliminat Barcelona! Catalanii făcuți praf de fani

08.05.2019 | 08:55
Eliminarea echipei FC Barcelona de către FC Liverpool în semifinalele Champions League a dat startul unei serii interminabile de glume pe rețelele de socializare

Eliminarea echipei FC Barcelona de către FC Liverpool în semifinalele Champions League a dat startul unei serii interminabile de glume pe rețelele de socializare. Fanii din întreaga lume au râs de trupa lui Ernesto Valverde, iar principalele ținte au fost Lionel Messi, Philippe Coutinho și jucătorii din defensivă. Mulți internauți au amintit faptul că gruparea catalană a suferit o umilință asemănătoare și anul trecut cu AS Roma.

Cele mai tari glume după ce Liverpool a eliminat Barcelona

FC Liverpool a oferit o adevărată lecție de atitudine și au reușit să întoarcă încredibil un 0-3 înregistrat în prima manșă pe Camp Nou. Deși fără două dintre starurile sale, Mohamed Salah și Roberto Firmino, managerul Jurgen Klopp a oferit o adevărată lecție de fotbal pentru omologul său Ernersto Valverde. Mai mult, neamțul a dovedity încă o dată că este unul dintre tehnicienii care știu să-și motiveze la maxim jucătorii.

Momentul când arbitrul turc Cuneyt Cakir a pus capăt jocului dintre Liverpool și Barcelona a dat drumul glumelor pe rețelele de socializare. ”Să nu te duci niciodată singur”, a scris un fan, în timp ce altul a amintit de declarația lui Leo Messi conform căreia e timpul ca Champions League să revină la Barcelona și a pus un clip în care trofeul competiției o ia pe alt drum față de gruparea catalană.

Jurgen Klopp sărbătorind calificarea în finala Champions League
Jurgen Klopp sărbătorind calificarea în finala Champions League

”Gluma cu Coutinho la Barcelona a durat prea mult”

Un alt suporter amintește de faptul că portarul brazilian al celor de la Liverpool, Alisson Becker, era la AS Roma în sezonul trecut, atunci când italienii reușeau performanța să elimine Barcelona după 1-4 în Spania și 3-0 la Roma. Într-o altă postare apare Leo Messi trist, iar comentariul este: ”Când marchezi două goluri în prima manșă, dar nu ajută la nimic”.

Un fan l-a luat în vizor pe Philippe Coutinho și scrie: ”Ei bine, suntem cu toții de acord că gluma cu Coutinho la Barcelona a durat deja prea mult timp”, în timp ce altul a postat o poză cu mai multe semafoare pe culoarea verde și a scris: ”Defensiva Barcelonei”. Un alt suporter a postat o fotografie cu Isus, dar în i-a înlocuit capul cu cel al lui Jurgen Klopp. Cotidianul Mundo Deportivo a adunat mai multe glume după acest meci.

Liverpool s-a calificat în finala Champions League după o ”remontada” de istorie în fața Barcelonei. ”Cormoranii” s-au impus la retur cu 4-0, după ce au pierdut prima manșă pe Camp Nou cu 3-0. Înfrângerea dureroasă a catalanilor suferită pe Anfield Road vine la exact 33 de ani de la pierderea finalei Cupei Campionilor Europeni în fața formației Steaua București.

Tags: