Fotbal international

Mourinho, MAI SLAB decît David Moyes! Cele mai tari glume după umilinţa de la Londra: “Încă ştie să scoată maximum din Chelsea!”

Jose Mourinho a suferit una dintre cele mai mari umilinţe ale carierei, fiind învins cu 0-4 pe Stamford Bridge, locul unde realiza performanţe uriaşe în trecut....
24.10.2016 | 00:04
Mourinho MAI SLAB decit David Moyes Cele mai tari glume dupa umilinta de la Londra Inca stie sa scoata maximum din Chelsea

Jose Mourinho a suferit una dintre cele mai mari umilinţe ale carierei, fiind învins cu 0-4 pe Stamford Bridge, locul unde realiza performanţe uriaşe în trecut.

Este cea mai drastică înfrîngere a lui Mourinho în Premier League, avînd cel mai prost start de sezon din 2009 încoace. Mai mult, Jose Mourinho (8 victorii, 2 egaluri, 4 eşecuri) a reuşit să aibă un debut mai slab la Manchester United decît David Moyes (8 victorii, 3 remize, 3 înfrîngeri), cel care doborîse toate recordurile negative pe Old Trafford!

Eşecul răsunător a “agitat” lumea virtuală, iar glumele nu au întîrziat să apară.

Gudjohnsen, fost jucător al lui Chelsea: “Jose încă ştie cum să scoată maximum din Chelsea”

“Planul tactic al lui Mourinho a eşuat după 30 de secunde”

“Mourinho caută cu disperare dosarul Atac. O notiţă zboară din servietă…”

“Autobuzul lui Jose în acest moment”

“Cît trebuie să mai stea Sir Alex Ferguson în tribune pînă se se paraşuteze direct pe bancă şi să preia controlul”

ALTE MARI UMILINŢE SUFERITE DE MOURINHO

Barcelona – Real Madrid 5-0 (noiembrie 2010)
Primul El Clasico din carieră a fost unul de coşmar pentru Jose Mourinho. Acesta s-a văzut învins cu 0-5 pe Camp Nou, deşi Real venea la acel moment după şapte victorii consecutive în La Liga.

Chelsea – Middlesbrough 0-3 (februarie 2006)
Asemenea meciului de azi, şi în această partidă echipa lui Mourinho a încasat repede gol. Middlesbrough marca după 78 de secunde, producând în final o mare surpriză. Până şi “arogantul” Jose recunoaştea superioritatea adversarilor după meci.

Dortmund – Real Madrid 4-1 (aprilie 2013)
A fost anul în care echipele spaniole au fost umilite de formaţiile nemţeşti. Mourinho asista neputincios la spectacolul oferit de Robert Lewandowski, autor a tuturor celor patru goluri înscrise de Borussia în acel meci

Tottenham – Chelsea 5-3 (ianuarie 2015)
Rareori i s-a întâmplat lui Mourinho să încaseze cinci goluri într-un singur meci, însă Tottenham a reuşit această ispravă. Partida în cauză a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, iar Jose a găsit şi vinovaţii la final: arbitrii!

Real Madrid – Atletico Madrid 1-2 (mai 2013)
Scorul nu a fost semnificativ, însă momentul a contat. Atletico l-a bătut pe Mourinho în finala Cupei Regelui, disputată tocmai pe Santiago Bernabeu A fost primul succes al lui Atleti pe terenul marei rivale după 14 ani de aşteptare.