Fotbal international

Cele mai tari glume după eliminarea lui Ronaldo. “Sfârșitul e aproape!”

20.09.2018 | 12:08
Cele mai tari glume după eliminarea lui Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a primit primul cartonaș roșu din carieră în Champions League, în minutul 29 al partidei Valencia- Juventus Torino, din prima etapă a fazei grupelor Champions League. Atacantul de 33 de ani a văzut cartonaşul roşu după ce l-a tras de păr pe Murillo, fundaşul spaniolilor, în careu. Internetul s-a umplut cu cele mai tari glume după eliminarea lui Ronaldo. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

După jumătate de oră din meci, Murillo s-a prăbuşit pe teren după un contact cu Cristiano Ronaldo, fundaşul de 26 de ani susţinând că a fost tras de păr de portughez. După câteva zeci de secunde de parlamentări, Felix Brych, arbitrul meciului Valencia – Juventus, l-a eliminat pe starul italienilor.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce a fost eliminat la primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor. Preţ de câteva secunde, portughezului nu i-a venit să creadă ceea ce s-a întâmplat şi a părăsit cu greutate terenul, în huiduielile fanilor spanioli. Cristiano Ronaldo este la primul cartonaş roşu primit într-un meci de Liga Campionilor, după 154 de partide bifate în UCL.

CR7 - CRY
CR7 – CRY

Cele mai tari glume după eliminarea lui Cristiano Ronaldo

Internetul s-a umplut rapid cu glume la adresa lui Cristiano Ronaldo. Probabil cea mai bună dintre ele este cea în care se face referire la transferul portughezului din această vară. “Când nu ai citit ce scrie cu litere mici în contract și nu ai aflat că odată ce ai plecat de la Real Madrid, arbitrii nu mai sunt prietenii tăi.” Mesajul însoțește o fotografie cu Ronaldo în lacrimi după eliminarea din partida Valencia – Juventus Torino.

Pe o altă fotografie a fost scris CR7, cu litere albe, însă peste cifra 7 a fost adăugată litera Y, cuvântul rezultat fiind CRY (din engleză – plânge). “Cristiano Ronaldo a luat cartonaș roșu pentru că a lovit un jucător fără minge. Sfârșitul e aproape!”, este un alt mesaj.

Cristiano Ronaldo a primit roșu direct. Sfârșitul e aproape
Cristiano Ronaldo a primit roșu direct. Sfârșitul e aproape

Sora lui Cristiano Ronaldo îi sare în apărare după eliminare

Într-un mesaj postat pe Instagram, sora lui Cristiano Ronaldo a sărit în apărarea jucătorului la miezul nopții, având totodată și o reacție foarte dură la adresa celor care îl critică pe starul portughez. “Ruşine pentru fotbal, o să se facă dreptate. Vreţi să-l distrugeţi pe fratele meu, dar Dumnezeu nu doarme niciodată. Ruşinos! Se va plăti un preţ mare pentru acele lacrimi. Vor să te pună la podea, dar nu vor reuşi!”, este mesajul postat de Katia Aveiro.

Ronaldo riscă 3 etape de suspendare în Champions League

Portughezul riscă minimum două etape de suspendare, dar pedeapsa poate ajunge chiar și la trei etape, încadrându-se la fault fără minge. Ronaldo ar putea rata astfel ambele meciuri cu Manchester United, echipa alături de care a cucerit primul său trofeu în Liga Campionilor. Dacă va primi trei etape, atunci Cristiano va reveni pe gazon în această competiție pe 27 noiembrie, când Juventus va întâlni pe teren propriu Valencia.

Interesant este că acesta a fost primul cartonaș roșu din cariera lui Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League, iar până acum jucase 154 de meciuri! Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce a fost eliminat la primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor. Preţ de câteva secunde, portughezului nu i-a venit să creadă ceea ce s-a întâmplat şi a părăsit cu greutate terenul, în huiduielile fanilor spanioli.

Tags: